Εμείς στη La Chef Λεβή εδώ και 30 χρόνια ξεκινήσαμε με έναν επαγγελματικό στόχο :

Να εκπαιδεύουμε με τους καλύτερους Μάγειρες, Ζαχαροπλάστες και Αρτοποιούς τις επόμενες γενιές επαγγελματιών. Παράλληλα με την πειθαρχία, την εξέλιξη και το μεράκι θέσαμε έναν εξίσου βαρυσήμαντο και αξιόλογο σκοπό: Να είμαστε αρωγοί της κοινωνίας ,δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη είτε ατομικά είτε συλλογικά. Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της κοινωνίας, η σχολή πραγματοποιεί ποικίλες δράσεις έχοντας αναπτύξει ιδιαίτερα το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ένα αίσθημα που αγκαλιάζεται από όλους. Καθηγητές και σπουδαστές της σχολής με μεράκι και ζήλο αντοποκρίνονται πρόθυμα σε κάθε κάλεσμα βοηθώντας συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη με την παροχή εθελοντικής βοήθειας μέσω της Γαστρονομίας ενώ η σχολή στο παρελθόν έχει βοηθήσει οικογένειες και ανθρώπους μέσω των δράσεων της. Ενδεικτικά παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα έργα στα οποία η σχολή έχει μετάσχει με διάφορους τρόπους. Γίνε και εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις σήμερα στον κόσμο. Διάδωσε το μήνυμα.
#wemakechefs #wecare
Κάντε κλικ στις εικόνες για να διαβάσετε ολόκληρα τα κείμενα.

Τον Ιανουάριο του 2018 η La Chef Levi ίδρυσε τον θεσμό “Ημέρα Ανθρωπιάς”. Τη σπουδαία αυτή ημέρα πραγματοποιήθηκε αιμοδοσία, συγκέντρωση ρούχων και τροφίμων. Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι από την προσέλευση σπουδαστών, αποφοίτων, φίλων και γνωστών οι οποίοι έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης σε ανθρώπους που δεν θα γνωρίσουμε ποτέ. Η τράπεζα αίματος της σχολής γεννήθηκε και θα ενώνει όλους τους ανθρώπους της σχολής από όπου είναι και οποιαδήποτε στιγμή.

Η ξεχωριστή αυτή ημέρα επαναλήφθηκε με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή στις 11 Ιανουαρίου 2019, με το μήνυμα αγάπης και προσφοράς να γίνεται ολοένα και πιο ηχηρό!
Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα για τη Πρώτη Ημέρα Ανθρωπιάς!
Δείτε εδώ φωτογραφίες από τη Δεύτερη Ημέρα Ανθρωπιάς!