Με μεγάλη χαρά και περηφάνια ανακοινώνουμε την επιλογή της La Chef Levi να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 9η Ολυμπιάδα Νέων Μαγειρικής – Young Chef Olympiad, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Ινδία.

Στην διοργάνωση αυτή, εκπρόσωποι από 50 χώρες θα διεκδικήσουν διαφορετικούς τίτλους και έπαθλα, φέροντας τη σημαία της χώρας τους. Η ομάδα εκπαιδευτών Chef και ο σπουδαστής που θα εκπροσωπήσει μαγειρικά την Ελλάδα, προπονούνται εντατικά και θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη παρουσία της χώρας μας μπροστά στους 35 διεθνείς κριτές και επιφανείς Chef από όλο τον κόσμο.

Πως έγινε η επιλογή του διαγωνιζόμενου

Η επιλογή έγινε μετά από έναν εσωτερικό διαγωνισμό όπου guest Chefs, οι οποίοι δεν είναι μέλη του διδακτικού προσωπικού της Σχολής και δεν γνωρίζουν τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες, αξιολόγησαν αντικειμενικά και αξιοκρατικά τους συμμετέχοντες σε μία σειρά από βασικές δοκιμασίες.

Την Ελλάδα και τη Σχολή La Chef Levi, θα εκπροσωπήσει Πέτρος Πουλής, σπουδαστής Μαγειρικής Τέχνης, ετών 19 με καταγωγή από την Κέρκυρα.

Ο ίδιος δηλώνει ενθουσιασμένος αλλά και συγκρατημένος, δουλεύοντας με σοβαρότητα και ταπεινότητα. «Είναι τιμή μου που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα και τη La Chef Levi σε έναν τέτοιο διαγωνισμό», δηλώνει.

Υπεύθυνος του διαγωνιστικού σκέλους, ορίστηκε ο Executive Chef και απόφοιτος της La Chef Levi, Αγάπιος Παμπουκίδης ο οποίος με εμπειρία 25 ετών θα καθοδηγήσει τον Πέτρο στην πορεία του για τον μεγάλο διαγωνισμό με στόχο την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της χώρας μας.

Το κομμάτι της ζαχαροπλαστικής έχει αναλάβει η Pastry Chef και επίσης απόφοιτος της Σχολής, Ντάρια Περεβέρζεβα, αναλαμβάνοντας να μυήσει τον Πέτρο σε συνταγές και τεχνικές της ειδικότητας της.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Σχολής, Tζάκο Λεβή δήλωσε: «Η διαρκής αναγνώριση της ποιότητας του εκπαιδευτικού έργου της La Chef Levi εντοπίζεται με δύο τρόπους: αφενός με την καταξίωση των αποφοίτων της Σχολής σε κορυφαίες θέσεις σε όλο τον κόσμο και αφετέρου από διεθνείς φορείς, οι οποίοι αναγνωρίζουν τον εκπαιδευτικό ζήλο και την μακρά εξειδίκευση των ανθρώπων της Σχολής. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στον Πέτρο, υπενθυμίζοντάς του πως ο σκοπός του Διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της Ελληνικής γαστρονομίας και η συνεπής παρουσία στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας. Ας κερδίσει ο καλύτερος!»

Η La Chef Levi από το 1989 συμμετέχει σε εθνικούς αλλά και παγκόσμιους αξιοκρατικούς Διαγωνισμούς, αποσκοπώντας στην εξέλιξη της Γαστρονομίας, την συνεργασία και την καλύτερη εκπαίδευση των σπουδαστών της.

Συνοδοιπόρος στην μεγάλη αυτή προσπάθεια, για μία ακόμη φορά, θα βρίσκεται η ΙΝΟΜΑΚ, η κορυφαία Ελληνική εταιρεία στον χώρο της Κατασκευής Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης και αποκλειστικός συνεργάτης της La Chef Levi.

Ραντεβού στην Ινδία!