Η στήλη «Η δημιουργία δεν σταματά ποτέ» φιλοξενεί ιστορίες ανθρώπων από τον κόσμο, όλων των ηλικιών, με διαφορετικά βιώματα και απόψεις.

Οι ιστορίες τους αποτελούν παράδειγμα και οφείλουμε να αναδειχθούν έχοντας ως στόχο να εμπνεύσουν και να πουν το δικό τους μπράβο στους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από αυτές.

Μοναδικές ιστορίες από μοναδικούς ανθρώπους. Μερικούς από αυτούς που έχουμε καθημερινά τη χαρά να εκπαιδεύουμε, να μοιραζόμαστε ανησυχίες και όνειρα.

Στο σημερινό άρθρο φιλοξενούμε μερικούς από τους σπουδαστές οι οποίοι εντάχθηκαν στην οικογένεια μας πολύ πρόσφατα!

Οι πρωταγωνιστές του σημερινού άρθρου κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις για τη σχέση τους με τη Γαστρονομία, τα online μαθήματα και γιατί επέλεξαν La Chef Levi!

Ο λόγος για τον Χρήστο, τη Βαρβάρα, τη Μαρίνα, τον Κυριάκο και τον Θεοφάνη!

Μπορεί να μην έχουν φορέσει ακόμη τη στολή της La Chef Levi από κοντά, όμως η προσπάθεια τους αξίζει πολλά συγχαρητήρια! Όχι μόνο στον Χρήστο, τη Βαρβάρα, τη Μαρίνα, τον Κυριάκο και τον Θεοφάνη αλλά σε όλους όσους ξεκίνησαν εν μέσω πανδημίας, ο καθένας για τους δικούς του ξεχωριστούς λόγους, το ταξίδι της Γαστρονομίας.

Τα λόγια τους αναδεικνύουν τον σπουδαίο χαρακτήρα τους και είναι χαρά μας που τους υποδεχόμαστε στη μεγάλη οικογένεια της La Chef Levi.   

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την προοδευτικότητα σας! 

Σας ευχαριστούμε που καθημερινά μας αποδεικνύετε ότι η εκπαίδευση δεν έχει όρια!

Η δημιουργία δεν σταματά ποτέ!