Την Παρασκευή 14/12/2018 είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε την κυρία Χρύσα Δότσα (συντονίστρια δράσεων) από το www.skywalker.gr σε μια δομημένη παρουσίαση για τα do’s και τα don’t’s κατά τη σύνταξη ενός βιογραφικού σημειώματος, βέλτιστες πρακτικές και παραδείγματα βασισμένα στην εμπειρία μιας εταιρείας που συνεργάζεται με επιχειρήσεις και ιδιώτες για την εύρεση εργασίας και πολλά άλλα projects στα οποία και στο παρελθόν η Σχολή έχει συμμετάσχει με επιτυχία.
Η παρουσίαση βρήκε πρόσφορο έδαφος από τους σπουδαστές των τμημάτων τόσο της Μαγειρικής όσο και της Ζαχαροπλαστικής Τέχνης οι οποίοι κράτησαν σημειώσεις, ρώτησαν και γέμισαν εποικοδομητικά το πρωινό της Παρασκευής τους.
Βέβαια, οι σπουδαστές της La Chef Levi ,βάσει έρευνας που έχει πραγματοποιηθεί από τη Σχολή, διαθέτει ένα δίκτυο αποφοίτων και επαγγελματιών του χώρου οι οποίοι αγκαλιάζουν άμεσα τους νέους αποφοίτους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Οι γνώσεις και εμπειρίες που αποκτούν κατά τη διάρκεια της διετούς φοίτησης στις δύο μόνο ειδικότητες που διαθέτει η Σχολή, Chef Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης και Pastry Chef Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την επαγγελματική σταδιοδρομία και καταξίωση.
Οι ημερίδες, τα workshops, seminars τα σεμινάρια και οι επισκέψεις που διοργανώνει η Σχολή για τους Σεφ του μέλλοντος πραγματοποιούνται σε ώρες και μέρες εκτός μαθημάτων καθώς αποτελούν επιπλέον εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Φυσικά η συμμετοχή είναι ελεύθερη και οι σπουδαστές δεν πληρώνουν τίποτα καθώς η Σχολή έχει ως άξονα τη παροχή εξειδικευμένων γνώσεων σε τμήματα προκαθορισμένων ατόμων για τη καλύτερη δυνατή εκπαιδευτική εμπειρία. Με μόνο δύο ειδικότητες άλλωστε, η εξειδίκευση είναι αδιαπραγμάτευτο ζήτημα ποιότητας για εμάς.