BLOG

1η Αιμοδοσία – Ημέρα Ανθρωπιάς
15.01.2018

Στις μέρες μας κάτι που είναι περιζήτητο και συνάμα δυσεύρετο είναι το αίμα, το

1η Αιμοδοσία – Ημέρα Ανθρωπιάς2023-12-22T23:43:53+02:00
La Chef à Paris: Εκπαιδευτική εκδρομή στη πόλη του φωτός!
25.12.2017

La Chef à Paris: Εκπαιδευτική εκδρομή στη πόλη του φωτός! Σκοπός της σχολής μας

La Chef à Paris: Εκπαιδευτική εκδρομή στη πόλη του φωτός!2023-12-22T23:43:54+02:00
Φρούτα: αφυδατωμένα ή φρέσκα;
05.11.2017

Καθημερινά όλο και περισσότεροι σπουδαστές μαγειρικής-ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας μας ρωτάνε αν τα αφυδατωμένα φρούτα

Φρούτα: αφυδατωμένα ή φρέσκα;2023-12-22T23:43:54+02:00
Η εμπειρία μου από την πρακτική στο εξωτερικό και η La Chef του εξωτερικού
30.10.2017

Η εμπειρία μου από την πρακτική εκτός Ελλάδος και η La Chef του εξωτερικού.

Η εμπειρία μου από την πρακτική στο εξωτερικό και η La Chef του εξωτερικού2023-12-22T23:43:55+02:00
Tα μυστικά της μαγιάς και οι τεχνικές του αρτοποιού!
04.10.2017

Όλες οι φωτογραφίες είναι αυθεντικές από τα μαθήματα της σχολής! Τσουρέκια, ψωμιά, brioche, πίτσα,

Tα μυστικά της μαγιάς και οι τεχνικές του αρτοποιού!2023-12-22T23:43:55+02:00
Ψωμί και τυρί: η επιστήμη πίσω από την παράδοση.
04.10.2017

Ψωμί και τυρί: η επιστήμη πίσω από την παράδοση. Η χρησιμότητα των αμινοξέων στη

Ψωμί και τυρί: η επιστήμη πίσω από την παράδοση.2023-12-22T23:43:55+02:00
Περνώντας μια ημέρα στη Σχολή La chef Levi
09.06.2014

Το melissoula.gr περνάει μια μέρα στη σχολή La Chef Levi.

Περνώντας μια ημέρα στη Σχολή La chef Levi2023-12-22T23:43:56+02:00
Ημερίδα σύνταξης βιογραφικού από το skywalker.gr
04.01.2019

Την Παρασκευή 14/12/2018 είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε την κυρία Χρύσα Δότσα (συντονίστρια δράσεων)

Ημερίδα σύνταξης βιογραφικού από το skywalker.gr2023-12-22T23:43:57+02:00
Go to Top