BLOG

Σπουδαίοι επαγγελματίες-Σπουδαιότεροι άνθρωποι. Σεφ και σπουδαστές ολοκλήρωσαν εκπαίδευση πρώτων βοηθειών.
30.05.2024

Σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, σπουδαστές και σπουδάστριες Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας,

Σπουδαίοι επαγγελματίες-Σπουδαιότεροι άνθρωποι. Σεφ και σπουδαστές ολοκλήρωσαν εκπαίδευση πρώτων βοηθειών.2024-05-30T18:04:59+03:00
Αέρας αστεριών Michelin στο ΙΕΚ-ΣΑΕΚ La Chef Levi από τον Chef Γιώργο Κοπαΐλα!
20.05.2024

Ο απόφοιτος της Σχολής παρουσίασε ένα Masterclass υψηλών προδιαγραφών στο ΙΕΚ Μαγειρικής La

Αέρας αστεριών Michelin στο ΙΕΚ-ΣΑΕΚ La Chef Levi από τον Chef Γιώργο Κοπαΐλα!2024-05-20T16:50:10+03:00
Το ΙΕΚ-ΣΑΕΚ Ζαχαροπλαστικής La Chef Levi στη Γαλλία!
18.04.2024

Γαλλία ερχόμαστε!🇫🇷 Η σπουδάστρια Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας Άννα-Αγγελική στον τελικό του Γαλλικού Διαγωνισμού Inspiration d'un

Το ΙΕΚ-ΣΑΕΚ Ζαχαροπλαστικής La Chef Levi στη Γαλλία!2024-04-22T15:22:04+03:00
Το Masterclass της χρονιάς-Υπόκλιση στον πρωταθλητή Αρτοποιίας
17.04.2024

Έχουν γράψει για αυτόν οι New York Times ενώ η Τέχνη του τον

Το Masterclass της χρονιάς-Υπόκλιση στον πρωταθλητή Αρτοποιίας2024-04-23T23:08:15+03:00
Σεμινάριο Working Abroad με καλεσμένο έναν Chef με αστέρι Michelin
04.04.2024

Ένα εξαιρετικής σημασίας workshop πραγματοποιήθηκε στο ΙΕΚ-ΣΑΕΚ La Chef Levi, την Σχολή Ανώτερης

Σεμινάριο Working Abroad με καλεσμένο έναν Chef με αστέρι Michelin2024-04-05T22:49:36+03:00
Διπλό διαγωνιστικό workshop Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής πραγματοποιήθηκε στο ΙΕΚ-ΣΑΕΚ La Chef Levi!
19.03.2024

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα workshop πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Μαρτίου στην Σχολή

Διπλό διαγωνιστικό workshop Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής πραγματοποιήθηκε στο ΙΕΚ-ΣΑΕΚ La Chef Levi!2024-03-19T15:41:10+02:00
Το ΙΕΚ-ΣΑΕΚ La Chef Levi στην Ιταλία για το μέλλον της Γαστρονομίας!
15.03.2024

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την συμμετοχή του ΙΕΚ-ΣΑΕΚ La Chef Levi, την Σχολή

Το ΙΕΚ-ΣΑΕΚ La Chef Levi στην Ιταλία για το μέλλον της Γαστρονομίας!2024-03-15T18:19:20+02:00
Τι είδαμε στο Masterclass Valrhona Chocolate Bonbons & Bar
07.03.2024

Miso, yuzu, φρεσκοκομμένος καφές Arabica, τραγανά μπαχαρικά και ζωηρά χρώματα, πρωταγωνίστησαν σε ένα

Τι είδαμε στο Masterclass Valrhona Chocolate Bonbons & Bar2024-03-07T17:57:35+02:00
Νέα συνεργασία με τον European Hotel Managers Association για το ΙΕΚ La Chef Levi
27.02.2024

Σε μία ακόμη συνεργασία ουσίας προχώρησε το ΙΕΚ Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας στη Θεσσαλονίκη,

Νέα συνεργασία με τον European Hotel Managers Association για το ΙΕΚ La Chef Levi2024-02-27T23:01:00+02:00
Go to Top