Ένας νέος Ζαχαροπλάστης, με βαρύ όνομα και φρέσκες ιδέες! Ο Μάρκος Κωνσταντινίδης αποτελεί τέταρτη
Επίλεξε την κατηγορία άρθρων που επιθυμείς να διαβάσεις!
10 ερωτήσεις στον Pastry Chef Μάρκο Κωνσταντινίδη
11.07.2022
5 λόγοι γιατί οι σπουδές Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής δημιουργούν περισσότερες προοπτικές από ποτέ!
09.07.2022
Το ΙΕΚ La Chef Levi, είναι η πρώτη ιδιωτική Σχολή Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής στην
Επίσκεψη του γενικού γραμματέα του ευρωπαϊκού οργανισμού AEHT στη La Chef Levi
29.06.2022
Με χαρά υποδεχτήκαμε τον κύριο Ronny Thill, γενικό γραμματέα του European Association of Hotel



Πανακότα καλαμποκιού με προσούτο
22.06.2022
Μία υπέροχη εναλλακτική συνταγή της κλασικής πανακότας με ενδιαφέρουσες αντιθέσεις, υπέροχη δομή και εντυπωσιακή



Τάρτα αχλαδιού
10.06.2022
Υλικά για την ζύμη τάρτας 55 γρ. βούτυρο 30,5 γρ. ζάχαρη άχνη 7 γρ.



Ισπανική Παέγια
15.04.2022
Παέγια ή παέλια; Όπως και να πεις την ισπανική αυτή συνταγή, το αποτέλεσμα είναι



Pavlova με μανταρίνια
08.04.2022
Μια ανοιξιάτικη συνταγή με μανταρίνια που προσδίδουν ένα ιδιαίτερο άρωμα και μια γλυκιά και
Ένα επιτυχημένο τριήμερο Masterclass γεμάτο γλυκές δημιουργίες με τη Nina Métayer ολοκληρώθηκε!
29.03.2022
Η παρουσία μιας Pastry Chef του βεληνεκούς της Nina Métayer για πρώτη φορά στην
Χρυσό μετάλλιο στον Διαγωνισμό China International Culinary Arts
31.03.2022
O σπουδαστής της Σχολής, Γιάννης Φιλίππου, συμμετείχε στον υβριδικό διαγωνισμό Γαστρονομίας FHC China International Culinary