Μια ανοιξιάτικη συνταγή με μανταρίνια που προσδίδουν ένα ιδιαίτερο άρωμα και μια γλυκιά και
Επίλεξε την κατηγορία άρθρων που επιθυμείς να διαβάσεις!
3 ώρες
2
1 τεμάχιo / 6 άτομα
Pavlova με μανταρίνια
08.04.2022
Ένα επιτυχημένο τριήμερο Masterclass γεμάτο γλυκές δημιουργίες με τη Nina Métayer ολοκληρώθηκε!
29.03.2022
Η παρουσία μιας Pastry Chef του βεληνεκούς της Nina Métayer για πρώτη φορά στην
Χρυσό μετάλλιο στον Διαγωνισμό China International Culinary Arts
31.03.2022
O σπουδαστής της Σχολής, Γιάννης Φιλίππου, συμμετείχε στον υβριδικό διαγωνισμό Γαστρονομίας FHC China International Culinary
Η La Chef Levi στον Πανευρωπαϊκό Οργανισμό European Association of Hotel and Tourism Schools
14.03.2022
Με χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη της Σχολής στον κορυφαίο οργανισμό European Association of Hotel
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Masterclass “Τα ψάρια στη σύγχρονη κουζίνα» με τον Executive Chef Στέφανο Σταμίδη
03.03.2022
Ένα ακόμη Masterclass, αυτή τη φορά με άρωμα θάλασσας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία με εισηγητή
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Masterclass Αρτοποιίας με τον MOF Mickaël Morieux
17.02.2022
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Masterclass Αρτοποιίας με έναν από τους κορυφαίους Αρτοποιούς διεθνώς, τον



Κέικ σοκολάτας χωρίς ζάχαρη
11.02.2022
Κανείς δεν μπορεί να πει όχι σε κέικ σοκολάτας! Όταν αυτό συνδυάζεται με μέλι



Medovik με κρέμα μελιού
21.01.2022
Από τα παλαιότερα κέικ σε στρώσεις (layer cake), το Medovik σημαίνει μελένιος στα ρώσικα,



Κολιός στο φλόγιστρο / φύλλο ρυζιού / μαγιονέζα sriracha
14.01.2022
Ο Chef Γιώργος Ζαννάκης επιστρέφει στην κουζίνα της La Chef Levi από την οποία