O σπουδαστής της Σχολής, Γιάννης Φιλίππου, συμμετείχε στον υβριδικό διαγωνισμό Γαστρονομίας FHC China International Culinary
Επίλεξε την κατηγορία άρθρων που επιθυμείς να διαβάσεις!
Χρυσό μετάλλιο στον Διαγωνισμό China International Culinary Arts
31.03.2022
Η La Chef Levi στον Πανευρωπαϊκό Οργανισμό European Association of Hotel and Tourism Schools
14.03.2022
Με χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη της Σχολής στον κορυφαίο οργανισμό European Association of Hotel
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Masterclass “Τα ψάρια στη σύγχρονη κουζίνα» με τον Executive Chef Στέφανο Σταμίδη
03.03.2022
Ένα ακόμη Masterclass, αυτή τη φορά με άρωμα θάλασσας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία με εισηγητή
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Masterclass Αρτοποιίας με τον MOF Mickaël Morieux
17.02.2022
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Masterclass Αρτοποιίας με έναν από τους κορυφαίους Αρτοποιούς διεθνώς, τον



Κέικ σοκολάτας χωρίς ζάχαρη
11.02.2022
Κανείς δεν μπορεί να πει όχι σε κέικ σοκολάτας! Όταν αυτό συνδυάζεται με μέλι



Medovik με κρέμα μελιού
21.01.2022
Από τα παλαιότερα κέικ σε στρώσεις (layer cake), το Medovik σημαίνει μελένιος στα ρώσικα,



Κολιός στο φλόγιστρο / φύλλο ρυζιού / μαγιονέζα sriracha
14.01.2022
Ο Chef Γιώργος Ζαννάκης επιστρέφει στην κουζίνα της La Chef Levi από την οποία



Βάσκικο καμμένο cheesecake με βατόμουρα
17.12.2021
Μια κλασική συνταγή η οποία έχει αγαπηθεί διεθνώς. Εύκολη στην εκτέλεση ενώ συνδυάζεται με



Χειροποίητη πίτσα με μοτσαρέλα προσούτο και ρόκα
10.12.2021
Υλικά για τη σάλτσα ντομάτας 120 γρ. σάλτσα ντομάτας 65 γρ. πελτέ ντομάτας 2