BLOG

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Masterclass “Τα ψάρια στη σύγχρονη κουζίνα» με τον Executive Chef Στέφανο Σταμίδη
03.03.2022

Ένα ακόμη Masterclass, αυτή τη φορά με άρωμα θάλασσας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία με εισηγητή

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Masterclass “Τα ψάρια στη σύγχρονη κουζίνα» με τον Executive Chef Στέφανο Σταμίδη2023-12-22T23:42:12+02:00
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Masterclass Αρτοποιίας με τον MOF Mickaël Morieux
17.02.2022

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Masterclass Αρτοποιίας με έναν από τους κορυφαίους Αρτοποιούς διεθνώς, τον

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Masterclass Αρτοποιίας με τον MOF Mickaël Morieux2023-12-22T23:42:12+02:00
45 λεπτά 3 6
Κέικ σοκολάτας χωρίς ζάχαρη
11.02.2022

Κανείς δεν μπορεί να πει όχι σε κέικ σοκολάτας! Όταν αυτό συνδυάζεται με μέλι

Κέικ σοκολάτας χωρίς ζάχαρη2023-12-22T23:42:13+02:00
2,5 ώρες 3 15 τεμάχια
Medovik με κρέμα μελιού
21.01.2022

Από τα παλαιότερα κέικ σε στρώσεις (layer cake), το Medovik σημαίνει μελένιος στα ρώσικα,

Medovik με κρέμα μελιού2023-12-22T23:42:14+02:00
30 λεπτά 2 1
Κολιός στο φλόγιστρο / φύλλο ρυζιού / μαγιονέζα sriracha
14.01.2022

Ο  Chef Γιώργος Ζαννάκης επιστρέφει στην κουζίνα της La Chef Levi από την οποία

Κολιός στο φλόγιστρο / φύλλο ρυζιού / μαγιονέζα sriracha2023-12-22T23:42:14+02:00
40 λεπτά 2 10 τεμάχια
Βάσκικο καμμένο cheesecake με βατόμουρα
17.12.2021

Μια κλασική συνταγή η οποία έχει αγαπηθεί διεθνώς. Εύκολη στην εκτέλεση ενώ συνδυάζεται με

Βάσκικο καμμένο cheesecake με βατόμουρα2023-12-22T23:42:15+02:00
1 ώρα 1 2 πίτσες 8 τεμαχίων
Χειροποίητη πίτσα με μοτσαρέλα προσούτο και ρόκα
10.12.2021

Υλικά για τη σάλτσα ντομάτας 120 γρ. σάλτσα ντομάτας 65 γρ. πελτέ ντομάτας 2

Χειροποίητη πίτσα με μοτσαρέλα προσούτο και ρόκα2023-12-22T23:42:15+02:00
10 ερωτήσεις με τον Γεράσιμο Θύμνιο
06.12.2021

Ο Γεράσιμος Θύμνιος είναι ο Restaurant Supervisor-Maître του εστιατορίου Salonica του Makedonia Palace και

10 ερωτήσεις με τον Γεράσιμο Θύμνιο2023-12-22T23:42:16+02:00
1 ώρα & 40 λεπτά 4 8
Ρολό με λευκή κρέμα και ζελέ λεμονιού
03.12.2021

Αφράτο ρολό με γέμιση λευκής κρέμας η οποία εξισορροπείται από μια λεπτή στρώση ζελέ

Ρολό με λευκή κρέμα και ζελέ λεμονιού2023-12-22T23:42:16+02:00
Go to Top