Ένα ακόμη Masterclass, αυτή τη φορά με άρωμα θάλασσας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία με εισηγητή
Επίλεξε την κατηγορία άρθρων που επιθυμείς να διαβάσεις!
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Masterclass “Τα ψάρια στη σύγχρονη κουζίνα» με τον Executive Chef Στέφανο Σταμίδη
03.03.2022
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Masterclass Αρτοποιίας με τον MOF Mickaël Morieux
17.02.2022
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Masterclass Αρτοποιίας με έναν από τους κορυφαίους Αρτοποιούς διεθνώς, τον



Κέικ σοκολάτας χωρίς ζάχαρη
11.02.2022
Κανείς δεν μπορεί να πει όχι σε κέικ σοκολάτας! Όταν αυτό συνδυάζεται με μέλι



Medovik με κρέμα μελιού
21.01.2022
Από τα παλαιότερα κέικ σε στρώσεις (layer cake), το Medovik σημαίνει μελένιος στα ρώσικα,



Κολιός στο φλόγιστρο / φύλλο ρυζιού / μαγιονέζα sriracha
14.01.2022
Ο Chef Γιώργος Ζαννάκης επιστρέφει στην κουζίνα της La Chef Levi από την οποία



Βάσκικο καμμένο cheesecake με βατόμουρα
17.12.2021
Μια κλασική συνταγή η οποία έχει αγαπηθεί διεθνώς. Εύκολη στην εκτέλεση ενώ συνδυάζεται με



Χειροποίητη πίτσα με μοτσαρέλα προσούτο και ρόκα
10.12.2021
Υλικά για τη σάλτσα ντομάτας 120 γρ. σάλτσα ντομάτας 65 γρ. πελτέ ντομάτας 2
10 ερωτήσεις με τον Γεράσιμο Θύμνιο
06.12.2021
Ο Γεράσιμος Θύμνιος είναι ο Restaurant Supervisor-Maître του εστιατορίου Salonica του Makedonia Palace και



Ρολό με λευκή κρέμα και ζελέ λεμονιού
03.12.2021
Αφράτο ρολό με γέμιση λευκής κρέμας η οποία εξισορροπείται από μια λεπτή στρώση ζελέ