Με μεγάλη χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση να συνδράμουμε στο έργο της ΙΚΕΑ, η οποία ενίσχυσε την προσπάθεια της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, Φάρος του Κόσμου διοργανώνοντας ένα εκπαιδευτικό workshop με στόχο τη δημιουργία περισσότερων από 250 μερίδων για παιδιά και οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Υπό την καθοδήγηση των έμπειρων Chefs και σπουδαστών της La Chef Levi, οι εργαζόμενοι της ΙΚΕΑ μαγείρεψαν και συσκεύασαν πλήρη γεύματα που αποτελούνταν από σαλάτα με παξιμάδι χαρουπιού, λαζάνια και μπισκότο σοκολάτας.

Τη δράση υποστήριξε το Μπορούμε, μία οργάνωση η οποία στοχεύει στη μείωση της σπατάλης τροφίμων και την αύξηση της επισιτιστικής προσφοράς στην Ελλάδα.

Συγχαρητήρια στους σπουδαστές της Σχολής καθώς και στους εργαζόμενους της ΙΚΕΑ για την εθελοντική τους προσφορά, το ήθος και την κοινωνική αλληλεγγύη που υπέδειξαν.

Στη La Chef Levi, από το 1989 στόχος μας είναι η δημιουργία και η συμμετοχή σε εγχειρήματα τα οποία εξελίσσουν τους σπουδαστές μας όχι μόνο ως επαγγελματίες μάγειρες, ζαχαροπλάστες και αρτοποιούς αλλά και ως ευσυνείδητους πολίτες με έντονο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης.

Πηγή: liberal.gr, athensvoice.gr, naftemporiki.gr