10 ερωτήσεις με την Executive Chef Αθηνά Μπένου
La Chef Levi2023-12-22T23:42:43+02:00«Τι πρέπει να κάνω για να γίνω Σεφ», «Πως είναι να δουλεύεις σε μια
«Τι πρέπει να κάνω για να γίνω Σεφ», «Πως είναι να δουλεύεις σε μια
To Πασχαλινό Τραπέζι είναι προ των πυλών και οι απανταχού λάτρεις του καλού φαγητού
Ο Δημήτρης Τζιοβάρας είναι Chef στο εστιατόριο Salonica του Ξενοδοχείου Makedonia Palace υπό τον
Η στήλη «Η δημιουργία δεν σταματά ποτέ» φιλοξενεί ιστορίες ανθρώπων από τον κόσμο, όλων
Η στήλη «Η δημιουργία δεν σταματά ποτέ» φιλοξενεί ιστορίες ανθρώπων από τον κόσμο, όλων
Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου, ενός έτους διαφορετικού από τα προηγούμενα.
Ψωμί ή άρτο; Όπως και να το πει κανείς, πίσω από κάθε μεγάλο αρχαίο
Ο Γιώργος Χατζηγιάννης είναι απόφοιτος της La Chef Levi και με αφορμή τη «μαγειρική
Η Ντάρια Περεβέρζεβα είναι απόφοιτος Μαγειρικής και Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής της La Chef Levi. Καθ ’όλη