Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Masterclass Αρτοποιίας με έναν από τους κορυφαίους Αρτοποιούς διεθνώς, τον MOF Mickaël Morieux, o oποίος ήρθε αποκλειστικά στην Ελλάδα για τη La Chef Levi.

Οι θέσεις για το Masterclass εξαντλήθηκαν τρείς εβδομάδες πριν την έναρξή του ενώ υπήρξε και λίστα αναμονής για νέο τμήμα.

Ο Mickaël Morieux βραβεύτηκε με τον ανώτατο τίτλο MOF (Meilleur Ouvrier de France) ως ένας εκ των κορυφαίων στην Τέχνη της Αρτοποιίας στη Γαλλία.

Η La Chef Levi φιλοξένησε επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο οι οποίοι παρακολούθησαν ένα τριήμερο γεμάτο μοναδικές δημιουργίες του Chef με περισσότερες από 20 συνταγές του.

Την άφιξη του MOF Morieux στην Ελλάδα τίμησε η Γενική Πρόξενος της Γαλλίας στην Ελλάδα, κυρία Σαντρίν Μουσέ η οποία παρακολούθησε τμήμα του Masterclass.

Η ομάδα των Chef της Σχολής που εργάστηκε για το Masterclass αποτελείτο από τον Executive Chef Αγάπιο Παμπουκίδη και τις Pastry Chef Γιώτα Παυλίδου και Ντάρια Περεβέρζεβα. O ΜOF Morieux εντυπωσιάστηκε από την οργάνωση, την ομαδικότητα και τη διάθεση των Chef της Σχολής καθόλη τη διάρκεια των προετοιμασιών.

Για την εμπειρία του Masterclass ο Chef δήλωσε:

«Το επίπεδο της La Chef Levi είναι όμοιο με Σχολών του εξωτερικού, οι ελληνικές πρώτες ύλες είναι σπουδαίες και η στήριξη των τοπικών προϊόντων είναι πολύ σημαντική για την κοινωνία, τον καταναλωτή και το περιβάλλον. Η Θεσσαλονίκη γενικά θα μου μείνει αξέχαστη, ελπίζω να επιστρέψω σύντομα!»

Ο Γενικός Διευθυντής της Σχολής, κύριος Τζάκο Λεβή δήλωσε: «Ο MOF Mickaël Morieux δίδαξε με πάθος και ενδιαφέρον την τέχνη της Αρτοποιίας που κατέχει τόσο καλά. Παρουσίασε νέες τεχνικές, δοκιμασμένες συνταγές ενώ καθοδήγησε με υπομονή όλους τους συμμετέχοντες ώστε να μπορέσουν να ακολουθήσουν τα βήματά του. Παράλληλα όμως, δίδαξε ήθος και σεβασμό, στοιχεία απαραίτητα για έναν επαγγελματία. Η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη αποτέλεσε έμπνευση για όλους εμάς.»

Merci Chef!

Τα Masterclasses της La Chef Levi συνεχίζονται! Ανακάλυψε το δικό σου τώρα!

Xoρηγός εξοπλισμού: Strimmenos-Professional Catering Equipment

Χορηγός Διαμονής Masterclass: Colors Hotels

Χορηγός επικοινωνίας: Περιοδικό Αρτοποιός-Fresh Bakery