Αλλεργιογόνες ουσίες: Ποιες είναι και γιατί οι επαγγελματίες Chef πρέπει να τις γνωρίζουν;
La Chef Levi2025-09-30T18:22:44+03:00Σήμερα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι ζουν με αλλεργίες ή δυσανεξίες σε συγκεκριμένα τρόφιμα.
Σήμερα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι ζουν με αλλεργίες ή δυσανεξίες σε συγκεκριμένα τρόφιμα.
Ο Θανάσης Γκιουλέκας έχει σπουδάσει Μαγειρική στη La Chef Levi. Εργάζεται ως Chef de Cuisine στο
Συχνά, στον χώρο της γαστρονομίας, οι τίτλοι "Chef" και "Μάγειρας" ταυτίζονται και χρησιμοποιούνται ως
Τι είναι το dégustation; Τι σημαίνει μπλανσάρω; Τι είναι το sous vide; Οι
Η διεθνοποίηση της γαστρονομίας σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις του κόσμου έχουν
Η Ελπίδα Μορφούλη έχει σπουδάσει Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική στη La Chef Levi. Μετά την
To μέλι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της ανθρωπότητας. Έχει αφήσει τα ίχνη του
Η προσθήκη της λέξης umami δεν αποτελεί απλά μια προσθήκη στην παγκόσμια γαστρονομική ορολογία
Η λέξη miso στα ιαπωνικά σημαίνει «φασόλια που έχουν υποστεί ζύμωση» και αποτελεί ένα