Συμβουλες/Νεες τασεις

Chef Θανάσης Γκιουλέκας – Η Σύνδεση Εκπαίδευσης, Εξωτερικού και Περιφέρειας στη Σύγχρονη Γαστρονομία

2025-06-30T14:18:35+03:00

Ο Θανάσης Γκιουλέκας έχει σπουδάσει Μαγειρική στη La Chef Levi. Εργάζεται ως Chef de Cuisine στο

Chef Θανάσης Γκιουλέκας – Η Σύνδεση Εκπαίδευσης, Εξωτερικού και Περιφέρειας στη Σύγχρονη Γαστρονομία2025-06-30T14:18:35+03:00

Chef ή Μάγειρας; Τι σημαίνει Chef και τι Μάγειρας; Ποιες είναι οι διαφορές τους και πως φτάνεις να γίνεις;

2025-06-19T17:45:15+03:00

Συχνά, στον χώρο της γαστρονομίας, οι τίτλοι "Chef" και "Μάγειρας" ταυτίζονται και χρησιμοποιούνται ως

Chef ή Μάγειρας; Τι σημαίνει Chef και τι Μάγειρας; Ποιες είναι οι διαφορές τους και πως φτάνεις να γίνεις;2025-06-19T17:45:15+03:00

Τι είναι το κομποτέ, το κουλί, το κρεμέ και ο τσάτνει; Το ΙΕΚ La Chef Levi απαντά

2025-02-10T15:54:30+02:00

Η διεθνοποίηση της γαστρονομίας σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις του κόσμου έχουν

Τι είναι το κομποτέ, το κουλί, το κρεμέ και ο τσάτνει; Το ΙΕΚ La Chef Levi απαντά2025-02-10T15:54:30+02:00

Chef Ελπίδα Μορφούλη – 5 συμβουλές για την καριέρα στη Γαστρονομία

2023-12-22T23:41:58+02:00

Η Ελπίδα Μορφούλη έχει σπουδάσει Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική στη La Chef Levi. Μετά την

Chef Ελπίδα Μορφούλη – 5 συμβουλές για την καριέρα στη Γαστρονομία2023-12-22T23:41:58+02:00

Τι είναι το misο: Που χρησιμοποιείται και ποια τα οφέλη του;

2023-12-22T23:42:24+02:00

Η λέξη miso στα ιαπωνικά σημαίνει «φασόλια που έχουν υποστεί ζύμωση» και αποτελεί ένα

Τι είναι το misο: Που χρησιμοποιείται και ποια τα οφέλη του;2023-12-22T23:42:24+02:00
Go to Top