Με κύριο μέλημά μας να εκπαιδεύουμε τους Σεφ του μέλλοντος, πιστεύουμε ότι είναι βασικό να ανακαλύψουν και να εξοικειωθούν και με κουζίνες άλλων χωρών. Στα πλαίσια λοιπόν αυτών των μαθημάτων, φέτος, αφιερώσαμε 2 εβδομάδες στην Ιαπωνική και Κινέζικη κουζίνα. Για αυτά τα μαθήματα δεν θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε με κανέναν άλλον πέρα από την εταιρεία Cardinal, γνωστή στην ευρεία γκάμα της σε αυτού του είδους τα προϊόντα. Έτσι, η Σχολή γέμισε με πρώτες ύλες, είδη μαγειρικής, μέχρι και είδη σερβιρίσματος από την Ασιατική Κουζίνα. Με βάση λοιπόν το κοτόπουλο και το χοιρινό οι σπουδαστές της Σχολής πειραματίστηκαν με την καθοδήγηση των Σεφ και ετοίμασαν από απλά μέχρι και υψηλού επιπέδου πιάτα. Τη τιμητική τους είχαν και τα παραδοσιακά Bao Buns με pulled pork και Sriracha by Cardinal!
ασιατική κουζίνα

Ένα εξαιρετικό επιδόρπιο με δέρμα μάνγκο και passion fruit ολοκλήρωσε τους ουρανίσκους των σπουδαστών επιδεικνύοντας τη ποικιλία χρήσης των προϊόντων!

Αν θέλετε να τα λιγουρευτείτε, δεν έχετε παρά να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες με την περιγραφή κάθε συνταγής και το μόνο που θα σας λείπει είναι δύο chopsticks για να πάρετε και εσείς μία γεύση.

ασιατική κουζίνα

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Cardinal και μη παραλείψετε να τους ακολουθήσετε στο Facebook & στο Instagram για περισσότερα νέα από τον πλούσιο κόσμο της Ασιατικής κουζίνας!

ασιατική κουζίνα

“Γλυκόξινο κοτόπουλο με τραγανό τόφου και ρύζι μπασμάτι”

ασιατική κουζίνα

“Authentic bao buns με μαριναρισμένη πανσέτα”

ασιατική κουζίνα

Ποικιλία Sushi: Dragon, Rainbow, California, Temaki, nigiri με χέλι, gungan με tobico