Από το 1989, η Σχολή Μαγειρικής La Chef Levi, πρωτοπορεί στην εκπαίδευση, εκπροσωπώντας την
Επίλεξε την κατηγορία άρθρων που επιθυμείς να διαβάσεις!
2,5-3 ώρες
4
4
Μαριναρισμένο αρνάκι στο φούρνο με πατάτες
27.04.2021



Λαβράκι με μαρμελάδα φινόκιο, γκομάσιο & πουρέ σκόρδου
23.04.2021
Μια γευστική και γρήγορη συνταγή για ψάρι, το οποίο σας ενθουσιάσει τόσο με την
Live Webinar: Εστιατορικό Επιδόρπιο – Το πασχαλινό τσουρέκι σε πιάτο
16.04.2021
Οι Chef και όλη η ομάδα γευσιγνωσίας της La Chef Levi, αναβιώνουν, επανασυνθέτουν και
10+1 Ερωτήσεις με τον Chef Δημήτρη Τζιοβάρα
13.04.2021
Ο Δημήτρης Τζιοβάρας είναι Chef στο εστιατόριο Salonica του Ξενοδοχείου Makedonia Palace υπό τον



Χορτοφαγική Μαγειρίτσα (Βίντεο)
16.04.2021
Ο Δημήτρης Τζιοβάρας προτείνει μια μαγειρίτσα χωρίς κρέας, με φρέσκα λαχανικά σε μια χορτοφαγική



Σαλάτα με jicama και scallops
09.04.2021
Μία δροσερή, πικάντικη και απολύτως υγιεινή δημιουργία η οποία μπορεί να σερβιριστεί όχι μόνο
Τι είδαμε στο Online Masterclass με θέμα Φρέσκα Ζυμαρικά
28.04.2021
Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο online Masterclass της La Chef Levi, με θέμα



Δαχτυλίδια φιστικιού με σοκολάτα και καραμέλα
02.04.2021
Aν είστε λάτρεις του συνδυασμού καραμέλας και ξηρών καρπών, αυτό το γλυκό θα ταράξει



Βελουτέ γαρίδας με λαυράκι και πράσα
26.03.2021
Ένα πιάτο που συνδυάζει έντονες θαλασσινές γεύσεις με μια πλούσια βελουτέ με ζωμό γαρίδας,