Το μακρινό 1989, όταν οι πρώτες κουζίνες, τα πρώτα μίξερ και πάγκοι υλοποιούσαν το
Επίλεξε την κατηγορία άρθρων που επιθυμείς να διαβάσεις!
Η Σχολή μαγειρικής La Chef Levi αναγνωρίζεται για την ποιότητά της απο τον παγκόσμιο οργανισμό των Chefs
09.07.2020
Έναρξη συνεργασίας της La Chef Levi με τον Chef Δημήτρη Τζιοβάρα
26.06.2020
Ο Chef Δημήτρης Τζιοβάρας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Σχολής, κο. Τζάκο Λεβή. Η
Τα νέα πρωτόκολλα υγιεινής για την εστίαση και τα ξενοδοχεία
05.06.2020
Η Στελίνα Χαλάτση είναι Τεχνολόγος Τροφίμων, Καθηγήτρια και Διευθύντρια της La Chef Levi στην
Ο άνθρωπος πίσω από τον Σεφ
05.06.2020
O Τζάκο Λεβή - Managing Director της La Chef Levi μέσα από το νέο
Έτσι θα διαχειριστεί ο ελληνικός τουρισμός την επιδημία του κορωνοϊού
13.04.2020
Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουν για την επιδημία του κορωνοϊού και τις διαστάσεις που έχει
Κορωνοϊός και ασφάλεια τροφίμων – Tι πρέπει να γνωρίζουμε
06.04.2020
Η άφιξη του νέου κορωνοϊού στην Ελλάδα έχει δημιουργήσει νέες συνθήκες στη ζωή των
Η νέα προσθήκη στα αστέρια Michelin
09.03.2020
Τα διάσημα αστέρια Michelin ανέκαθεν συγκέντρωναν μεγάλο ενδιαφέρον από όσους βρίσκονται στον κλάδο της
Γευστικό ταξίδι σε διάσημα ψωμιά του κόσμου!
22.01.2020
Ψωμί ή άρτο; Όπως και να το πει κανείς, πίσω από κάθε μεγάλο αρχαίο
Η μαγειρική μου «βαλίτσα» στην Ολλανδία
07.01.2020
Ο Γιώργος Χατζηγιάννης είναι απόφοιτος της La Chef Levi και με αφορμή τη «μαγειρική