Τραγανό αλλά ταυτόχρονα μαλακό, πλούσιο σε γεύση και αρώματα! Καθώς έχει αρκετές και διαφορετικές
Επίλεξε την κατηγορία άρθρων που επιθυμείς να διαβάσεις!
1 ώρα
1
9τμχ
Crumble Κέικ
03.12.2020
Red burger με Παντζάρι
27.11.2020
Βαρεθήκατε τα κλασικά burger; Aυτή η συνταγή ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα και να
Financier με Cremeux Σφενδάμου
20.11.2020
Αφράτο παντεσπάνι που αναδεικνύει όλη τη γεύση του αμύγδαλου στολισμένο με cremeux σφενδάμου για
Φιλέτο Μόσχου με Σάλτσα Άγριων Μανιταριών
13.11.2020
Είστε λάτρης του φιλέτου μόσχου; Μία εύκολη συνταγή σε συνδυασμό με μία σάλτσα με
5+1 κόστη τα οποία οι επαγγελματίες της εστίασης δεν μπορούν να μετρήσουν!
11.11.2020
Ο Ιορδάνης Αραμπουσάκης, Καθηγητής Κοστολόγησης στη La Chef Levi, Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Φοροτεχνικός, μας
Cake vanilla με αλμυρή καραμέλα
06.11.2020
Λαχταριστό κέικ βανίλιας με γέμιση αλμυρής καραμέλας πλημμυρισμένο με λευκή σοκολάτα και διακόσμηση ganache
Gourmet Μποστάνι
30.10.2020
Αυτή η συνταγή είναι μία πανδαισία χρωμάτων και γεύσεων που θυμίζει ένα πραγματικό μποστάνι.
10 Σεφ απαντούν σε σημαντικές ερωτήσεις για το μέλλον σου!
25.01.2021
Σεφ, ένα επάγγελμα, μία τέχνη, ένας πραγματικός τρόπος ζωής. Η ανακάλυψη νέων συνταγών, η
Η Σχολή μαγειρικής La Chef Levi αναγνωρίζεται για την ποιότητά της απο τον παγκόσμιο οργανισμό των Chefs
09.07.2020
Το μακρινό 1989, όταν οι πρώτες κουζίνες, τα πρώτα μίξερ και πάγκοι υλοποιούσαν το