Ο Γιώργος Χατζηγιάννης είναι απόφοιτος της La Chef Levi και με αφορμή τη «μαγειρική
Επίλεξε την κατηγορία άρθρων που επιθυμείς να διαβάσεις!
Η μαγειρική μου «βαλίτσα» στην Ολλανδία
07.01.2020
Σεφ γίνεσαι ή γεννιέσαι;
16.12.2019
Αν θέλεις να ξεχωρίσεις στην αγορά εργασίας, ανακάλυψε παρακάτω την πραγματική σημασία του να
Seminar: Βιολογικό gourmet menu
09.12.2019
Ο Ιπποκράτης έλεγε: «Η τροφή, να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου,
Ταξιδεύοντας στη μόνη Ελληνική Σχολή Γαστρονομίας του εξωτερικού
03.12.2019
Η Ντάρια Περεβέρζεβα είναι απόφοιτος Μαγειρικής και Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής της La Chef Levi. Καθ ’όλη
La Chef on tour 2019!
25.11.2019
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Σχολή πραγματοποίησε μια ακόμη εκπαιδευτική επίσκεψη έχοντας
Γιατί οι επιχειρήσεις εστίασης αποτυγχάνουν- Η ανάγκη εκσυγχρονισμού και υπολογισμού του κόστους
10.05.2021
Ο Ιορδάνης Αραμπουσάκης, Καθηγητής Κοστολόγησης στη La Chef Levi, Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Φοροτεχνικός, μας
Inside Stories: Η La Chef Levi στην 84η ΔΕΘ (pics and vids)
03.10.2019
Η 84η Διεθνής έκθεση Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε και η Σχολή La Chef Levi ήταν εκεί
Η La Chef Levi στην 84η Δ.Ε.Θ!
05.09.2019
Η Σχολή των Σεφ δηλώνει παρούσα σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση! Μετά τη περσινή
24 μήνες ήταν αρκετοί!
28.08.2019
Ο Μανώλης Σαχπατζίδης, γράφτηκε στη Σχολή το 2017. Η ιστορία του δύο χρόνια μετά