Η Στελίνα Χαλάτση είναι Τεχνολόγος Τροφίμων, Καθηγήτρια και Διευθύντρια της La Chef Levi στην
Επίλεξε την κατηγορία άρθρων που επιθυμείς να διαβάσεις!
Τα νέα πρωτόκολλα υγιεινής για την εστίαση και τα ξενοδοχεία
05.06.2020
Ο άνθρωπος πίσω από τον Σεφ
05.06.2020
O Τζάκο Λεβή - Managing Director της La Chef Levi μέσα από το νέο
Έτσι θα διαχειριστεί ο ελληνικός τουρισμός την επιδημία του κορωνοϊού
13.04.2020
Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουν για την επιδημία του κορωνοϊού και τις διαστάσεις που έχει
Κορωνοϊός και ασφάλεια τροφίμων – Tι πρέπει να γνωρίζουμε
06.04.2020
Η άφιξη του νέου κορωνοϊού στην Ελλάδα έχει δημιουργήσει νέες συνθήκες στη ζωή των
Η νέα προσθήκη στα αστέρια Michelin
09.03.2020
Τα διάσημα αστέρια Michelin ανέκαθεν συγκέντρωναν μεγάλο ενδιαφέρον από όσους βρίσκονται στον κλάδο της
Γευστικό ταξίδι σε διάσημα ψωμιά του κόσμου!
22.01.2020
Ψωμί ή άρτο; Όπως και να το πει κανείς, πίσω από κάθε μεγάλο αρχαίο
Η μαγειρική μου «βαλίτσα» στην Ολλανδία
07.01.2020
Ο Γιώργος Χατζηγιάννης είναι απόφοιτος της La Chef Levi και με αφορμή τη «μαγειρική
Σεφ γίνεσαι ή γεννιέσαι;
16.12.2019
Αν θέλεις να ξεχωρίσεις στην αγορά εργασίας, ανακάλυψε παρακάτω την πραγματική σημασία του να
Seminar: Βιολογικό gourmet menu
09.12.2019
Ο Ιπποκράτης έλεγε: «Η τροφή, να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου,