Subtitle

Διεκδίκησε τη θέση σου δίπλα στους κορυφαίους Chefs & Pastry Chefs παγκοσμίως, επιλέγοντας τη La Chef Levi για τις σπουδές σου. Έχοντας βραβευτεί ως η καλύτερη σχολή στην Ελλάδα και 6η καλύτερη στην Ευρώπη, προσφέρουμε στους σπουδαστές και τις σπουδάστριες μας την δυνατότητα να διακριθούν πραγματικά, μαθαίνοντας δίπλα στους κορυφαίους. Μη ξεχνάς ότι η La Chef Levi είναι η μόνη ελληνική Σχολή η οποία λειτουργεί και στο εξωτερικό προσφέροντας παγκόσμια αναγνωρισιμότητα ως εκπαιδευτικός όμιλος!
Επίλεξε τη La Chef Levi γιατί σου προσφέρει:
  • Απόλυτη εξειδίκευση στη μαγειρική ή τη ζαχαροπλαστική.
  • Πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών με θεωρία & πρακτική κατάρτιση.
  • Ειδικά διαμορφωμένους χώρους & σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.
  • Εκπαίδευση σε νέες τεχνικές, εξοπλισμό & αφθονία πρώτων υλών.
Στη La Chef Levi στεκόμαστε δίπλα σε κάθε σπουδαστή και κάθε σπουδάστρια μας από την Κύπρο, προσφέροντάς του όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για την ένταξή του στη σχολή μας και την πόλη της Θεσσαλονίκης.
Είσαι έτοιμος να κάνεις το μεγάλο βήμα για την καριέρα σου; Είμαστε εδώ για σένα.
Δήλωσε το ενδιαφέρον σου για το νέο Πρόγραμμα Σπουδών της La Chef Levi και ένας σύμβουλος εγγραφών θα επικοινωνήσει μαζί σου για περισσότερες λεπτομέρειες.

8 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ ΣΤΗ LA CHEF LEVI

1

31 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ LA CHEF LEVI

Η La Chef Levi, είναι η πρώτη ελληνική Σχολή Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας από το 1989. Για περισσότερα από 31 χρόνια παραμένει η μόνη Σχολή στην Ελλάδα η οποία επιλέγει να διδάσκει αποκλειστικά αυτές τις δύο ειδικότητες και καμία άλλη. Με τον τρόπο αυτό πετυχαίνουμε τη καλύτερη δυνατή εκπαίδευση και επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών μας.

2

LA CHEF LEVI, Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η La Chef Levi, έχει ανακηρυχθεί 1η Σχολή στην Ελλάδα και 6η καλύτερη Σχολή στην Ευρώπη, τίτλοι οι οποίοι δεν έχουν κατακτηθεί από άλλη Σχολή. Οι συνεχείς διακρίσεις αποδεικνύουν το ποιοτικό έργο που πραγματοποιούμε για τους σπουδαστές μας εδώ για περισσότερα από 31 χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Επισκεφθείτε την ενότητα βραβεία-σπουδαίες στιγμές για να δείτε αυτές και πολλές άλλες επιτυχίες του ομίλου.

3

Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο όμιλος La Chef Levi είναι ο μόνος με δραστηριότητα και στο εξωτερικό! Είναι σημαντικό για εμάς να λαμβάνεις την εγγύηση της μόνης παγκόσμιας ελληνικής Σχολής για το καλύτερο επίπεδο σπουδών με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα.

4

ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ

Με την ολοκλήρωση των σπουδών οι σπουδαστές έχουν λάβει την απαραίτητη εκπαίδευση και αποκλειστική εξειδίκευση για να σταθούν ως επαγγελματίες σε οποιαδήποτε επιχείρηση στην Ελλάδα, τη Κύπρο και το εξωτερικό. Τα προγράμματα σπουδών της Σχολής έχουν τον πιο σύγχρονο προσανατολισμό εκπαιδεύοντας αποτελεσματικά τους σπουδαστές οι οποίοι καταλαμβάνουν ταχύτατα θέση στην αγορά εργασίας.
Διάβασε τι έχουν να πουν οι απόφοιτοι της Σχολής για την εμπειρία τους.

5

ΑΡΤΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Τα μαθήματα διεξάγονται στα άρτια εξοπλισμένα και πιστοποιημένα εργαστήρια της Σχολής από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΕΟΠΠΕΠ φορέα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

6

ΕΜΜΙΣΘΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ

Ολοκληρώνοντας τη φοίτηση στο πρώτο έτος η Σχολή αναλαμβάνει την έμμισθη πρακτική άσκηση κάθε σπουδαστή ξεχωριστά σε πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες και resorts 5*,4* στην Ελλάδα, τη Κύπρο και το εξωτερικό. Κάθε μελλοντικός Chef Μάγειρας ή Ζαχαροπλάστης (Pastry Chef) της Σχολής μας εργάζεται δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες, συνήθως αποφοίτους της Σχολής. Για την πρακτική μεριμνά η Σχολή με ειδικό σύμβουλο καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών.

7

ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ

Θεωρούμε εξαιρετικά υπεύθυνο το έργο της εκπαίδευσης των νέων Σεφ. Για το λόγο αυτό κρατάμε περιορισμένο αριθμό θέσεων ανά τμήμα. Παρέχοντας κορυφαίο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και ολιγομελή τμήματα, δίνουμε σημασία στη ποιότητα των σπουδών και επιδρώντας αποφασιστικά στην επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών μας.

8

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ACTA

Είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της ACTA οι σπουδαστές μπορούν να αποκτήσουν πιστοποίηση του φορέα πιστοποίησης του Τεχνοβλαστού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

“Για να είμαι ειλικρινής ο καθένας μπορεί να γίνει μάγειρας. Δεν αρκεί όμως να ξέρεις να μαγειρεύεις. Η σχολή La Chef Levi φρόντισε να μου δώσει τα κατάλληλα εφόδια για να γίνω σωστός μάγειρας. Με την αγάπη και την αφοσίωση των καθηγητών απέκτησα αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Την επαγγελματική μου πρόοδο την οφείλω στην La Chef Levi, την δεύτερή μου οικογένεια.”
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ, Columbia Beach Resort 5*, Λεμεσός
“Το να γίνω δεκτή στην La Chef levi, να γνωρισω και να διδαχθώ απο την αείμνηστη κ. Βιργινία ήταν η έναρξη του ονείρου μου, εκεί όπου ξεκίνησε το γλυκό ταξίδι. Οι εμπειρίες, οι γνώσεις, τα σεμινάρια, οι διαγωνισμοί αλλά και οι φιλίες ζωής που έκανα κατά την διάρκεια της φοίτησης μου θα με ακολουθούν για πάντα όπου και να βρίσκομαι, είτε στην Κύπρο, είτε στην Ελλάδα είτε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Ευχαριστώ θερμά για την άριστη κατάρτιση που μου παρείχατε. Η Σχολή La Chef Levi έγινε το εναρκτήριο στοιχείο στην καριέρα μου.”
ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ, Napolitana Confectionery, Λευκωσία
“Η φιλοσοφία του κάθε καλού δασκάλου είναι να σε μάθει να ψαρεύεις και όχι να σου δίνει το ψάρι. Φοιτώντας στην La Chef Levi έχω καταλάβει τι σημαίνει ο δάσκαλος να ενδιαφέρεται πραγματικά, να προσπαθεί να καλλιεργήσει στο φοιτητή μαγειρική αντίληψη, μεταδίδοντας την γνώση, την εμπειρία και τα βιώματα του. Η La Chef Levi δημιουργεί μάγειρες προσφέροντας όλες τις βάσεις που χρειάζεται κάθε νέος επαγγελματίας της κουζίνας ούτως ώστε η μαγειρική να γίνει τρόπος σκέψης και όχι εκτέλεση συνταγών. Αυτός ήταν ο στόχος τους και το πέτυχαν.”
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ, Τελειόφοιτος σπουδαστής Μαγειρικής Τέχνης και Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας, Πάφος
“Η αλήθεια είναι πως πάντα μου άρεσαν οι μαγειρικές τέχνες. Όταν ήρθα από Κύπρο να σπουδάσω στη La Chef Levi οι καθηγητές και η διεύθυνση με έκαναν να νιώσω οικειότητα σε ένα καινούργιο τόπο, αγάπησα και είδα τις τέχνες με άλλο μάτι. Η Σχολή μου έδωσε τις γνώσεις και την δύναμη για να βάλω τους στόχους μου πολύ ψηλά. Είμαι ευγνώμων και συστήνω τη La Chef Levi ανεπιφύλακτα.”
ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΕΛΑΝΑΡΚΙΤΗΣ, Απόφοιτος Ζαχαροπλαστικής Αρτοποιίας-Τελειόφοιτος Μαγειρικής Τέχνης, Λεμεσός

Μας εμπιστεύονται

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ