Το μακρινό 1989,  όταν οι πρώτες κουζίνες, τα πρώτα μίξερ και πάγκοι υλοποιούσαν το όνειρο της Βιργινίας Αναστασιάδου και του Σαμ Λεβή, για τη δημιουργία της πρώτης ιδιωτικής Σχολής Γαστρονομίας στην Ελλάδα, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τη σημερινή εξέλιξη.

Σε μια προσπάθεια να προσφέρουμε διαρκώς περισσότερα στους σπουδαστές και αποφοίτους των Σχολών La Chef Levi, αναβαθμίσαμε το πρόγραμμα σπουδών και τις εγκαταστάσεις της Σχολής, δουλέψαμε σκληρά και ομαδικά.

Οι πολλές ώρες, η αφοσίωση και η προσπάθεια των Σεφ και των Καθηγητών του ομίλου σε Ελλάδα και εξωτερικό για μια ακόμη φορά απέδωσε καρπούς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της World Association of Chefs Societies απένειμε στην La Chef Levi πιστοποιητικό αναγνώρισης και επιβράβευσης για το επίπεδο Σπουδών και την συμβολή της Σχολής στην ανάπτυξη της παγκόσμιας γαστρονομίας και της βιομηχανίας τουρισμού και φιλοξενίας.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη διάκριση αυτή και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο την παροχή άριστης εκπαίδευσης για τους σπουδαστές μας με στόχο τη δημιουργία καταρτισμένων επαγγελματιών που θα αναβαθμίζουν διαρκώς το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχονται στη χώρα μας.

Σε συνδυασμό με τα 30 χρόνια εκπαιδευτικής παρουσίας και τους πάνω από 5.000 απόφοιτους μας που σήμερα υπηρετούν σε κουζίνες σε όλο τον κόσμο το πιστοποιητικό αυτό προσθέτει έναν ακόμα λόγο για τον οποίο νιώθουμε υπερήφανοι.

Η δημιουργία δεν σταματά ποτέ.