Στο ΙΕΚ Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Αρτοποιίας La Chef Levi, αισθανόμαστε τεράστια υπερηφάνεια με την καλλιέργεια του ταλέντου και του πάθους για δημιουργία.

Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε ένα σπουδαίο επίτευγμα το οποίο δεν έχει απήχηση μόνο στα πλαίσια των σπουδών Ζαχαροπλαστικής αλλά και πέρα από τα ελληνικά σύνορα!

Η Head Pastry Chef της Σχολής Ζαχαροπλαστικής La Chef Levi στη Θεσσαλονίκη, Γιώτα Παυλίδου, φιλοξενήθηκε στο διάσημο και διεθνές περιοδικό Pastry Arts Magazine με μία συνταγή της από τα μαθήματα της Σχολής, η οποία εντυπωσίασε τους εκδότες, ανάμεσα σε εκατοντάδες διεθνείς δημιουργίες. 

Η δημιουργία: “Exotic Wave”

Εστιατορικό επιδόρπιο με mousse vanilla & mango, Valrhona Opalys από την Deals SA, mango gel, ντακουάζ καρύδας και τουιλ από καρύδα.

Το γεγονός αυτό, αποτελεί μία ακόμη αναγνώριση για την απαράμιλλη και διαρκώς εξελισσόμενη τεχνογνωσία και την αποκλειστική εξειδίκευση του ΙΕΚ La Chef Levi στον εκπληκτικό κόσμο της Ζαχαροπλαστικής, της Μαγειρικής και της Αρτοποιίας.

Αυτή δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά όπου μία δημιουργία της Head Pastry Chef Γιώτας Παυλίδου, αποκτά μεγάλη προβολή, καθώς οι δημιουργίες της διαχρονικά ξεχωρίζουν.

Η ίδια η Chef για αυτή την αναγνώριση δήλωσε: «Αποτελεί χαρά για εμένα και για όλη την προσπάθεια του ΙΕΚ La Chef Levi για το μέλλον των ανθρώπων που επιλέγουν την Σχολή Ζαχαροπλαστικής. Το συγκεκριμένο πιάτο είναι μία δημιουργία μέσα από τα μαθήματα, γεγονός που καθρεφτίζει τις υψηλές τεχνικές με τις οποίες εξοικειώνονται καθημερινά οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες του ΙΕΚ La Chef Levi και αυτό με κάνει πραγματικά περήφανη.»

Μη χάσεις το νέο Valrhona Masterclass Σοκολάτας με την Head Pastry Chef Γιώτα Παυλίδου!

Το ΙΕΚ La Chef Levi αποτελεί την μόνη Σχολή η οποία προσφέρει αποκλειστικά σπουδές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Αρτοποιίας με 35 χρόνια παρουσίας στην εθνική και παγκόσμια γαστρονομική σκηνή.