Ο Chef Δημήτρης Τζιοβάρας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Σχολής, κο. Τζάκο Λεβή.

Η La Chef Levi είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Chef Δημήτρη Τζιοβάρα ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Brand Ambassador στη Σχολή.

Λίγα λόγια για τον Chef

Γεννημένος και μεγαλωμένος στον Παντελεήμονα Πιερίας, από τα πρώτα εφηβικά χρόνια, βρέθηκε στο χώρο της εστίασης δουλεύοντας ως  σερβιτόρος, ώσπου το μεράκι και η όρεξη να δημιουργεί φαγητό που  θα δίνει εικόνες, γεύση, μυρωδιές και θα ξυπνάει  αναμνήσεις, τον έκανε να σπουδάσει και να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη Μαγειρική Τέχνη.

Στα 20 χρόνια του στον κλάδο, ο Δημήτρης Τζιοβάρας έχει εργαστεί μαζί με πολλούς επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα σε ξενοδοχεία και εστιατόρια.

Οι ορίζοντες του άνοιξαν ακόμη περισσότερο καθώς σήμερα εργάζεται στο πλευρό του πολυβραβευμένου σεφ Ευαγγέλου Σωτήρη στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς και είναι μέλος της κουζίνας του εστιατορίου Salonica Restaurant.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Σχολής, κύριος Τζάκο Λεβή δήλωσε για την συνεργασία:

«Ο Δημήτρης μας κέρδισε με το ήθος και την ταπεινότητα του, χαρακτηριστικά τα οποία επιθυμούμε να περνάμε και στους σπουδαστές μας. Η La Chef Levi, από το 1989 μέχρι και σήμερα δίνει μεγάλη σημασία σε ανθρώπους που αγαπούν τη δουλειά τους και διακρίνονται για την δημιουργικότητα και την σταθερότητα τους. Είμαι βέβαιος ότι η επιλογή μας στο πρόσωπο του Chef Τζιοβάρα, θα αποδειχθεί ορθή και θα παράγει αποτελέσματα για τα οποία θα είμαστε όλοι περήφανοι».

Από την πλευρά του, ο Chef Δημήτρης Τζιοβάρας δήλωσε:

«Η προοπτική της La Chef Levi είναι μια πρόκληση για εμένα. Θαυμάζω το έργο της Σχολής και μιλώντας με τους ανθρώπους της με έκαναν να νιώσω ότι μαζί τους θα μπορώ να πετύχω πολλούς στόχους εκφράζοντας τη δημιουργικότητα μου και συμμετέχοντας σε διαφορετικά projects τα οποία θα μου ανατεθούν. Κύριος μου στόχος, να βοηθήσω τους νέους και ταλαντούχους σπουδαστές της La Chef Levi σε ό,τι μου ζητηθεί. Ένας καινούριος δρόμος ανοίγεται και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό».

Chef Dimitris Tziovaras, posing, awards, La Chef Levi-