Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο online Masterclass της La Chef Levi, με θέμα «Φρέσκα Ζυμαρικά» με εισηγητή τον Executive Chef της Σχολής, Αγάπιο Παμπουκίδη.

Για αρκετές εβδομάδες, o Chef και η ομάδα του εργάστηκαν σκληρά για να δημιουργήσουν και να τελειοποιήσουν 15 μοναδικές συνταγές που καλύπτουν ένα ευρύ γαστρονομικό φάσμα.

Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν τις δημιουργίες φρέσκων ζυμαρικών με ένα σύγχρονο και δημιουργικό τρόπο σε 15 διαφορετικές συνταγές. Ravioli με σοκολάτα, μοριακά σπαγγέτι, timballo, πολύχρωμα tortellini και πολλά άλλα χειροποίητα ζυμαρικά συνδυάστηκαν με ποικίλες τεχνικές διαχείρισης κρέατος, φρέσκων θαλασσινών, vegan επιλογών, sous vide κ.α.

40 συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο έλαβαν ένα πλήρες συνταγολόγιο με αυθεντικές συνταγές, βασισμένες στα άλευρα των Μύλων Λούλη, τα οποία εγγυήθηκαν το εξαιρετικό αποτέλεσμα του Online Masterclass.

Ο Executive Chef της Σχολής La Chef Levi, Αγάπιος Παμπουκίδης δήλωσε για την εμπειρία του: «Το νέο εγχείρημα μας, αγκαλιάστηκε περισσότερο από όσο υπολογίζαμε αλλά φάνηκε  ότι η ανάγκη για εξέλιξη, νέες συνταγές και δημιουργία δεν σταματά ποτέ.» Ελπίζω όσοι μας παρακολούθησαν ζωντανά να δοκιμάσουν τις συνταγές που μοιραστήκαμε, να πειραματιστούν και να μοιραστούν μαζί μας το αποτέλεσμα. Χαίρομαι πολύ να συμμετέχω σε νέα εγχειρήματα της La Chef Levi, της Σχολής από την οποία ξεκίνησα σαν μαθητής.»

Η Διευθύντρια της La Chef Levi, κυρία Στελίνα Χαλάτση, δήλωσε: «Ο κλάδος της Γαστρονομίας εξελίσσεται διαρκώς και εμπλουτίζεται με νέες τάσεις και τεχνικές. Στη La Chef Levi, εδώ και 32 χρόνια, εκπαιδεύουμε τους σπουδαστές μας ξεκινώντας από τις βάσεις μέχρι και τις πιο ιδιαίτερες κουζίνες του κόσμου. Τα Masterclasses αποτελούν ένα θεσμό που φιλοξενεί Chef εγχώριας και διεθνούς εμβέλειας με σκοπό την συνεχιζόμενη εξέλιξη στον χώρο της Γαστρονομίας με την υπογραφή της ιστορικότερης Σχολής Γαστρονομίας στην Ελλάδα. To Online Masterclass Φρέσκα Ζυμαρικά έγινε sold out μέσα σε 10 ημέρες από τη δημοσίευση του και είμαστε πολύ ευτυχείς για αυτό.

Μείνετε συντονισμένοι για να ανακαλύψετε και τα επόμενα Masterclasses της Σχολής La Chef Levi με εισηγητές καταξιωμένους Chef από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με την υποστήριξη: