Με χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη της Σχολής στον κορυφαίο οργανισμό European Association of Hotel and Tourism Schools (AEHT) με έδρα το Λουξεμβούργο με πάνω από 400 μέλη σε 43 ευρωπαϊκές χώρες.

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρία, ο ΑΕHT δραστηριοποιείται φέρνοντας κοντά νέους από όλη την Ευρώπη, προσφέροντας τους ένα πλαίσιο για κοινές δραστηριότητες, βελτιώνοντας τις επαγγελματικές και βασικές ικανότητες, ενθαρρύνοντας την ομαδικότητα, την εξάσκηση της ανοχής και της αμοιβαίας κατανόησης.

Σκοπoύς του οργανισμού αποτελούν:

  • Η ενίσχυση της επικοινωνίας μεταξύ των Ευρωπαικών Σχολών Τουρισμού
  • Η διάδοση της εκπαίδευσης στον κλάδο της φιλοξενίας σε άλλες χώρες
  • Η ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων ανάμεσα σε σπουδαστές και Σχολές
  • Η σύνδεση της αγοράς εργασίας ανάμεσα στις Σχολές και τις επιχειρήσεις
  • Η αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε επίπεδο βιβλιογραφίας, δεξιοτήτων και γνώσεων

Η ένταξη της La Chef Levi στον AEHT αποσκοπεί να διανθίσει ακόμη περισσότερο την επικοινωνία με τη διεθνή γαστρονομική σκηνή με την οποία η Σχολή διατηρεί αναπτυγμένες σχέσεις από την ίδρυση της το 1989.

Για το λόγο αυτό, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Σχολής, κύριος Λεβή αναλαμβάνει χρέη εθνικού εκπροσώπου στον οργανισμό.

Ο ίδιος δήλωσε: «Η εκπαίδευση αποτελεί εφαλτήριο ανάπτυξης, επικοινωνίας και δοτικότητας για όσους ασχολούνται με αυτήν. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οφείλουμε να γεφυρώσουμε τα χάσματα στην κοινωνία, την εκπαίδευση την κουζίνα. Ο οργανισμός AEHT ανοίγει έναν ακόμη ευρωπαϊκό δίαυλο για το δίκτυο της La Chef Levi συνδέοντας ανθρώπους με κοινά οράματα και αξίες, προσδίδοντας παράλληλα αξία στο εκπαιδευτικό προϊόν για το οποίο αγωνιζόμαστε καθημερινά. Αποσκοπούμε να αποτελέσουμε ενεργό συνομιλητή στα διεθνή fora για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας του οργανισμού, Ronny Thill δήλωσε:

«Ο οργανισμός AEHT με μεγάλη περηφάνια καλωσορίζει το νέο μέλος από την Ελλάδα. Η Σχολή La Chef Levi πρεσβεύει τις αξίες του AEHT με έναν υποδειγματικό τρόπο. Ο κύριος Λεβή και η ομάδα του αναζητούν διαρκώς τις βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο της φιλοξενίας για να διαμορφώσουν νέους επαγγελματίες. Πέρα από τα καθήκοντα του ως Διευθύνων Σύμβουλος της Σχολής, με χαρά τον ορίζουμε ως Εθνικό αντιπρόσωπο της Ελλάδας στον AEHT».

Με συμμετοχές σε συνέδρια, διαγωνισμούς, εκθέσεις και επαγγελματικές ενώσεις, απώτερος σκοπός όλων μας στη La Chef Levi είναι η παροχή εξειδικευμένης και ποιοτικής εκπαίδευσης για τους ανθρώπους που ακολουθούν το έργο της σε Ελλάδα και εξωτερικό.