Στις μέρες μας κάτι που είναι περιζήτητο και συνάμα δυσεύρετο είναι το αίμα, το πιο σημαντικό βιολογικό υγρό. Παρ’ όλο που η τεχνολογία έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και συνεχώς εξελίσσεται, δεν έχουν βρεθεί ακόμα τα μέσα για την παραγωγή του. Αυτό που εξυπηρετεί σε περιπτώσεις που κάποιος έχει ανάγκη από αίμα είναι η τράπεζα αίματος. Έτσι, η La Chef Levi θέλοντας να δώσει ένα μήνυμα ανθρωπιάς διοργανώνει την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 9:30 – 12:30 στις εγκαταστάσεις της την πρώτη της εθελοντική αιμοδοσία.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να μας στηρίξετε στην παρθενική μας προσπάθεια δίνοντας αίμα, τρόφιμα ή ρούχα ως ένδειξη ανθρωπιάς σε συνανθρώπους μας που χρήζουν βοήθειας.

Η παρουσία όλων είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, γι’ αυτό και όλοι οι αιμοδότες θα λάβουν τιμητικό δίπλωμα για την προσφορά τους.
Όσοι για κάποιο λόγο δεν μπορούν να παρευρεθούν την ημέρα εκείνη υπάρχει η δυνατότητα να δώσουν αίμα οποιαδήποτες άλλη στιγμή και για πάντα σε όλα τα κέντρα αιμοδοσίας της χώρας μας με τον κωδικό του συλλόγου μας (κωδ.: 14372)