Τα Chefs’ Choice Awards διοργανώνονται για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα από την Boussias Events, για να αποκαλύψουν τις προτάσεις, την γκάμα των υλικών και τις πρώτες ύλες που δοκιμάστηκαν σκληρά στις κουζίνες καταξιωμένων Chefs, οι οποίοι τα επιλέγουν και τα αναδεικνύουν για χρήση στις κουζίνες υψηλών ταχυτήτων.

Με περισσότερες από 20 κατηγορίες, επιφανείς Chef θα αξιολογήσουν προϊόντα τα οποία βρίσκονται σε όλες τις κουζίνες, αναδεικνύοντας τις επιλογές τους.

Στη φετινή κριτική επιτροπή, συμμετέχει ο Executive Chef του ΙΕΚ La Chef Levi, Αγάπιος Παμπουκίδης, με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της εστίασης.

Λίγα λόγια για τον Chef

Με 25ετή πορεία στον χώρο της εστίασης, ο Chef Αγάπιος Παμπουκίδης σπούδασε την Τέχνη της Μαγειρικής στη La Chef Levi ενώ αγάπησε την Τέχνη της Ζαχαροπλαστικής δίπλα στην διεθνούς φήμης Βιργινία Αναστασιάδου. Η διαδρομή του σε διάφορες κουζίνες τον έχει εξελίξει σε έναν σύγχρονο Chef με διεθνείς επιρροές στα πιάτα του. Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται ως food stylist, δημιουργεί κάρτες για εστιατόρια ενώ παράλληλα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο παρακολουθώντας διεθνείς εκθέσεις και διαγωνισμούς με την Σχολή. Από το 2013 είναι διεθνής Instructor της La Chef Levi μοιράζοντας τις γνώσεις του σε διάφορες χώρες καθώς μιλά άπταιστα την αγγλική και τη γαλλική γλώσσα.

Για την συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή των «Chefs’ Choice Awards 2024» δήλωσε: «Αποτελεί σίγουρα τιμή αλλά και ευθύνη για να μπορέσεις να αξιολογήσεις αξιοκρατικά, να αντιληφθείς σχολαστικά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και να συνδυάσεις πρώτα στο χαρτί, και μετά στο πιάτο, πιθανούς συνδυασμούς που αναδεικνύουν τα προϊόντα αυτά, πάντα σεβόμενος τους ανθρώπους που καταβάλλουν τόση προσπάθεια».

Από το 1989, Το ΙΕΚ La Chef Levi και οι άνθρωποι του, δεσμεύονται για την αναβάθμιση της Γαστρονομίας σε κάθε επίπεδο σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.