Μια εναλλακτική συνταγή της κλασικής φλαν με αλεύρι κάστανου και ρευστή κρέμα από κάστανο.
Επίλεξε την κατηγορία άρθρων που επιθυμείς να διαβάσεις!
35 λεπτά
3
3
Flan με αλεύρι κάστανου
19.11.2021



Ρολάκια λαχανικών
12.11.2021
Γευστική και χορταστική επιλογή για να αναδείξουμε το μαγείρεμα των λαχανικών τόσο σε πιάτο



Πανακότα με θυμαρίσιο μελί Αττική, γιαούρτι, και χαβιάρι μελιού
05.11.2021
Εύκολο και δημιουργικό γλυκό με ελαφριά οξύτητα και ισορροπημένη γλυκύτητα. Οι νότες από το
Μέλι: γιατί είναι τόσο σημαντικό;
16.10.2021
To μέλι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της ανθρωπότητας. Έχει αφήσει τα ίχνη του
Εσύ ξέρεις τι σημαίνει umami;
14.09.2021
Η προσθήκη της λέξης umami δεν αποτελεί απλά μια προσθήκη στην παγκόσμια γαστρονομική ορολογία
Έναρξη συνεργασίας με τον Chef Λευτέρη Αθανασόπουλο
10.09.2021
Ο Λευτέρης Αθανασόπουλος επιστρέφει στην κουζίνα που ξεκίνησε! Η La Chef Levi με χαρά
Έναρξη συνεργασίας με τον Γεράσιμο Θύμνιο
30.08.2021
Η La Chef Levi, με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κύριο Γεράσιμο



Χταπόδι με πουρέ φασολιού και σάλτσα τεριγιάκι
06.08.2021
Η σύγχρονη δημιουργική κουζίνα εντυπωσιάζει καθώς συνθέτει υλικά και τεχνικές από διαφορετικούς λαούς και



Ντολμαδάκια θαλασσινών με σάλτσα λεμονιού
30.07.2021
Γιαλαντζί ή με κιμά; Αυτά τα ντολμαδάκια θαλασσινών δεν μπορούν να λείπουν από το