BLOG

1 ώρα και 20 λεπτά 5 1
Πολύχρωμο λαυράκι με κρούστα μυρωδικών, ντομάτα και μελιτζάνα
11.06.2021

Μια συνταγή που συνδυάζει εξαιρετικές τεχνικές, ελληνικές γεύσεις και αρώματα. Ο Chef της Σχολής,

Πολύχρωμο λαυράκι με κρούστα μυρωδικών, ντομάτα και μελιτζάνα2023-12-22T23:42:41+02:00
10 χρόνια αγωνίας και χαράς
08.06.2021

Η Στελίνα Χαλάτση είναι Τεχνολόγος Τροφίμων και Διευθύντρια της La Chef Levi στην Ελλάδα.

10 χρόνια αγωνίας και χαράς2023-12-22T23:42:41+02:00
4 ώρες 4 4
Mους τσουρεκιού με crumble και καραμέλα
04.06.2021

Το τσουρέκι είναι μια συνταγή που ξεχωρίζει σε κάθε κουζίνα και σε κάθε άκρη

Mους τσουρεκιού με crumble και καραμέλα2023-12-22T23:42:42+02:00
60 λεπτά 3 2
Ριζότο μανιταριών βήμα-βήμα
28.05.2021

Το γνωστό σε όλους ριζότο είναι ένα εμβληματικό πιάτο της πλούσιας ιταλικής κουζίνας. Είναι

Ριζότο μανιταριών βήμα-βήμα2023-12-22T23:42:42+02:00
2 ώρες και 50 λεπτά 2 9 τεμάχια
Αφράτα ψωμάκια με μυρωδικά και σκόρδο (video)
21.05.2021

Συνταγή για ψωμάκια  χωρίς φόρμα, χωρίς προζύμι, με απλά υλικά που γίνονται και χωρίς

Αφράτα ψωμάκια με μυρωδικά και σκόρδο (video)2023-12-22T23:42:43+02:00
10 ερωτήσεις με την Executive Chef Αθηνά Μπένου
20.05.2021

«Τι πρέπει να κάνω για να γίνω Σεφ», «Πως είναι να δουλεύεις σε μια

10 ερωτήσεις με την Executive Chef Αθηνά Μπένου2023-12-22T23:42:43+02:00
8,5 ώρες 5 2
Ορτύκι με kale & πουρέ ηλιόσπορου
14.05.2021

Αυτή την εβδομάδα έχουμε ετοιμάσει μια άκρως διατροφική αλλά και νόστιμη συνταγή με ορτύκι

Ορτύκι με kale & πουρέ ηλιόσπορου2023-12-22T23:42:44+02:00
3 ώρες 2 1
Χειροποίητο ψωμί με αλεύρι Κινόα
07.05.2021

Μια αρκετά γευστική και εύκολη συνταγή για ένα χειροποίητο ψωμί με μίγμα από αλεύρι

Χειροποίητο ψωμί με αλεύρι Κινόα2023-12-22T23:42:44+02:00
5 κρασιά για το σωστό pairing του Πασχαλινού τραπεζιού
28.04.2021

To Πασχαλινό Τραπέζι είναι προ των πυλών και οι απανταχού λάτρεις του καλού φαγητού

5 κρασιά για το σωστό pairing του Πασχαλινού τραπεζιού2023-12-22T23:42:45+02:00
Go to Top