Μια συνταγή που συνδυάζει εξαιρετικές τεχνικές, ελληνικές γεύσεις και αρώματα. Ο Chef της Σχολής,
Επίλεξε την κατηγορία άρθρων που επιθυμείς να διαβάσεις!
1 ώρα και 20 λεπτά
5
1
Πολύχρωμο λαυράκι με κρούστα μυρωδικών, ντομάτα και μελιτζάνα
11.06.2021
10 χρόνια αγωνίας και χαράς
08.06.2021
Η Στελίνα Χαλάτση είναι Τεχνολόγος Τροφίμων και Διευθύντρια της La Chef Levi στην Ελλάδα.



Mους τσουρεκιού με crumble και καραμέλα
04.06.2021
Το τσουρέκι είναι μια συνταγή που ξεχωρίζει σε κάθε κουζίνα και σε κάθε άκρη



Ριζότο μανιταριών βήμα-βήμα
28.05.2021
Το γνωστό σε όλους ριζότο είναι ένα εμβληματικό πιάτο της πλούσιας ιταλικής κουζίνας. Είναι



Αφράτα ψωμάκια με μυρωδικά και σκόρδο (video)
21.05.2021
Συνταγή για ψωμάκια χωρίς φόρμα, χωρίς προζύμι, με απλά υλικά που γίνονται και χωρίς
10 ερωτήσεις με την Executive Chef Αθηνά Μπένου
20.05.2021
«Τι πρέπει να κάνω για να γίνω Σεφ», «Πως είναι να δουλεύεις σε μια



Ορτύκι με kale & πουρέ ηλιόσπορου
14.05.2021
Αυτή την εβδομάδα έχουμε ετοιμάσει μια άκρως διατροφική αλλά και νόστιμη συνταγή με ορτύκι



Χειροποίητο ψωμί με αλεύρι Κινόα
07.05.2021
Μια αρκετά γευστική και εύκολη συνταγή για ένα χειροποίητο ψωμί με μίγμα από αλεύρι
5 κρασιά για το σωστό pairing του Πασχαλινού τραπεζιού
28.04.2021
To Πασχαλινό Τραπέζι είναι προ των πυλών και οι απανταχού λάτρεις του καλού φαγητού