BLOG

Με-νού για τον πλανήτη: 5 τρόποι εξοικονόμησης νερού στην κουζίνα
22.03.2021

Οι επαγγελματικές κουζίνες σε ολόκληρο τον κόσμο, αποτελούν από τους μεγαλύτερους καταναλωτές νερού. Και

Με-νού για τον πλανήτη: 5 τρόποι εξοικονόμησης νερού στην κουζίνα2023-12-22T23:42:51+02:00
3 ώρες 5 5
Επιδόρπιο Espresso με mirror glaze
19.03.2021

Ένα απολαυστικό ελαφρύ επιδόρπιο για να συνοδεύσετε τον καφέ και το γεύμα! Μην σας

Επιδόρπιο Espresso με mirror glaze2023-12-22T23:42:51+02:00
Η δημιουργία δεν σταματά ποτέ Vol.2: ”Η μαγειρική δεν έχει πατρίδα”
17.03.2021

Η στήλη «Η δημιουργία δεν σταματά ποτέ» φιλοξενεί ιστορίες ανθρώπων από τον κόσμο, όλων

Η δημιουργία δεν σταματά ποτέ Vol.2: ”Η μαγειρική δεν έχει πατρίδα”2023-12-22T23:42:52+02:00
2 ώρες 4 4
Basket με χειροποίητα nuggets & meatloaf
12.03.2021

Δύο συνταγές σε μία φιλοξενεί σήμερα το Blog της La Chef Levi! Ζουμερά nuggets

Basket με χειροποίητα nuggets & meatloaf2023-12-22T23:42:52+02:00
Η δημιουργία δεν σταματά ποτέ Vol.1: “Πρωταγωνιστές της νέας εποχής”
08.03.2021

Η στήλη «Η δημιουργία δεν σταματά ποτέ» φιλοξενεί ιστορίες ανθρώπων από τον κόσμο, όλων

Η δημιουργία δεν σταματά ποτέ Vol.1: “Πρωταγωνιστές της νέας εποχής”2023-12-22T23:42:53+02:00
3,5 ώρες 3 10τμχ
Cheesecake με φρέσκες φράουλες
05.03.2021

H άνοιξη έφτασε και τα κρεμώδη, δροσερά και φρουτένια γλυκά γίνονται τα αγαπημένα μας.

Cheesecake με φρέσκες φράουλες2023-12-22T23:42:53+02:00
2 ώρες 5 2
Κονσομέ καραβίδας με rouille
26.02.2021

Ένα υπέροχο, ιδιαίτερο ορεκτικό, το οποίο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα εστιατόριο

Κονσομέ καραβίδας με rouille2023-12-22T23:42:54+02:00
3 ώρες 4 2τμχ / 6 άτομα
Paris-brest με πραλίνα φουντουκιού
19.02.2021

Tραγανή ζύμη γεμάτη με δροσερή κρέμα. Ένα ιδανικό επιδόρπιο το οποίο μπορεί να συνοδεύσει

Paris-brest με πραλίνα φουντουκιού2023-12-22T23:42:54+02:00
1 ώρα 5 2
Brioche με foie gras & παγωτό σελινόριζα
12.02.2021

H συνταγή της εβδομάδας φιλοξενεί ένα πιο σύνθετο αλλά γευστικό πιάτο με διαφορετικές υφές

Brioche με foie gras & παγωτό σελινόριζα2023-12-22T23:42:55+02:00
Go to Top