Ο Δημήτρης Τζιοβάρας είναι Chef στο εστιατόριο Salonica του Ξενοδοχείου Makedonia Palace υπό τον
Επίλεξε την κατηγορία άρθρων που επιθυμείς να διαβάσεις!
10+1 Ερωτήσεις με τον Chef Δημήτρη Τζιοβάρα
13.04.2021



Χορτοφαγική Μαγειρίτσα (Βίντεο)
16.04.2021
Ο Δημήτρης Τζιοβάρας προτείνει μια μαγειρίτσα χωρίς κρέας, με φρέσκα λαχανικά σε μια χορτοφαγική



Σαλάτα με jicama και scallops
09.04.2021
Μία δροσερή, πικάντικη και απολύτως υγιεινή δημιουργία η οποία μπορεί να σερβιριστεί όχι μόνο
Τι είδαμε στο Online Masterclass με θέμα Φρέσκα Ζυμαρικά
28.04.2021
Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο online Masterclass της La Chef Levi, με θέμα



Δαχτυλίδια φιστικιού με σοκολάτα και καραμέλα
02.04.2021
Aν είστε λάτρεις του συνδυασμού καραμέλας και ξηρών καρπών, αυτό το γλυκό θα ταράξει



Βελουτέ γαρίδας με λαυράκι και πράσα
26.03.2021
Ένα πιάτο που συνδυάζει έντονες θαλασσινές γεύσεις με μια πλούσια βελουτέ με ζωμό γαρίδας,
Με-νού για τον πλανήτη: 5 τρόποι εξοικονόμησης νερού στην κουζίνα
22.03.2021
Οι επαγγελματικές κουζίνες σε ολόκληρο τον κόσμο, αποτελούν από τους μεγαλύτερους καταναλωτές νερού. Και



Επιδόρπιο Espresso με mirror glaze
19.03.2021
Ένα απολαυστικό ελαφρύ επιδόρπιο για να συνοδεύσετε τον καφέ και το γεύμα! Μην σας
Η δημιουργία δεν σταματά ποτέ Vol.2: ”Η μαγειρική δεν έχει πατρίδα”
17.03.2021
Η στήλη «Η δημιουργία δεν σταματά ποτέ» φιλοξενεί ιστορίες ανθρώπων από τον κόσμο, όλων