BLOG

Financier με Cremeux Σφενδάμου
20.11.2020

Αφράτο παντεσπάνι που αναδεικνύει όλη τη γεύση του αμύγδαλου στολισμένο με cremeux σφενδάμου για

Financier με Cremeux Σφενδάμου2023-12-22T23:43:02+02:00
40 λεπτά 3 1
Φιλέτο Μόσχου με Σάλτσα Άγριων Μανιταριών
13.11.2020

Είστε λάτρης του φιλέτου μόσχου; Μία εύκολη συνταγή σε συνδυασμό με μία σάλτσα με

Φιλέτο Μόσχου με Σάλτσα Άγριων Μανιταριών2023-12-22T23:43:03+02:00
5+1 κόστη τα οποία οι επαγγελματίες της εστίασης δεν μπορούν να μετρήσουν!
11.11.2020

Ο Ιορδάνης Αραμπουσάκης, Καθηγητής Κοστολόγησης στη La Chef Levi, Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Φοροτεχνικός, μας

5+1 κόστη τα οποία οι επαγγελματίες της εστίασης δεν μπορούν να μετρήσουν!2023-12-22T23:43:03+02:00
2 ώρες 2 5τμχ
Cake vanilla με αλμυρή καραμέλα
06.11.2020

Λαχταριστό κέικ βανίλιας με γέμιση αλμυρής καραμέλας πλημμυρισμένο με λευκή σοκολάτα και διακόσμηση ganache

Cake vanilla με αλμυρή καραμέλα2023-12-22T23:43:04+02:00
4 ώρες 5 2
Gourmet Μποστάνι
30.10.2020

Αυτή η συνταγή είναι μία πανδαισία χρωμάτων και γεύσεων που θυμίζει ένα πραγματικό μποστάνι.

Gourmet Μποστάνι2023-12-22T23:43:05+02:00
10 Σεφ απαντούν σε σημαντικές ερωτήσεις για το μέλλον σου!
25.01.2021

Σεφ, ένα επάγγελμα, μία τέχνη, ένας πραγματικός τρόπος ζωής. Η ανακάλυψη νέων συνταγών, η

10 Σεφ απαντούν σε σημαντικές ερωτήσεις για το μέλλον σου!2023-12-22T23:43:05+02:00
Η Σχολή μαγειρικής La Chef Levi αναγνωρίζεται για την ποιότητά της απο τον παγκόσμιο οργανισμό των Chefs
09.07.2020

Το μακρινό 1989,  όταν οι πρώτες κουζίνες, τα πρώτα μίξερ και πάγκοι υλοποιούσαν το

Η Σχολή μαγειρικής La Chef Levi αναγνωρίζεται για την ποιότητά της απο τον παγκόσμιο οργανισμό των Chefs2023-12-22T23:43:06+02:00
Έναρξη συνεργασίας της La Chef Levi με τον Chef Δημήτρη Τζιοβάρα
26.06.2020

Ο Chef Δημήτρης Τζιοβάρας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Σχολής, κο. Τζάκο Λεβή. Η

Έναρξη συνεργασίας της La Chef Levi με τον Chef Δημήτρη Τζιοβάρα2023-12-22T23:43:06+02:00
Τα νέα πρωτόκολλα υγιεινής για την εστίαση και τα ξενοδοχεία
05.06.2020

Η Στελίνα Χαλάτση είναι Τεχνολόγος Τροφίμων, Καθηγήτρια και Διευθύντρια της La Chef Levi στην

Τα νέα πρωτόκολλα υγιεινής για την εστίαση και τα ξενοδοχεία2023-12-22T23:43:07+02:00
Go to Top