Αφράτο παντεσπάνι που αναδεικνύει όλη τη γεύση του αμύγδαλου στολισμένο με cremeux σφενδάμου για
Επίλεξε την κατηγορία άρθρων που επιθυμείς να διαβάσεις!
Financier με Cremeux Σφενδάμου
20.11.2020
40 λεπτά
3
1
Φιλέτο Μόσχου με Σάλτσα Άγριων Μανιταριών
13.11.2020
Είστε λάτρης του φιλέτου μόσχου; Μία εύκολη συνταγή σε συνδυασμό με μία σάλτσα με
5+1 κόστη τα οποία οι επαγγελματίες της εστίασης δεν μπορούν να μετρήσουν!
11.11.2020
Ο Ιορδάνης Αραμπουσάκης, Καθηγητής Κοστολόγησης στη La Chef Levi, Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Φοροτεχνικός, μας
2 ώρες
2
5τμχ
Cake vanilla με αλμυρή καραμέλα
06.11.2020
Λαχταριστό κέικ βανίλιας με γέμιση αλμυρής καραμέλας πλημμυρισμένο με λευκή σοκολάτα και διακόσμηση ganache
4 ώρες
5
2
Gourmet Μποστάνι
30.10.2020
Αυτή η συνταγή είναι μία πανδαισία χρωμάτων και γεύσεων που θυμίζει ένα πραγματικό μποστάνι.
10 Σεφ απαντούν σε σημαντικές ερωτήσεις για το μέλλον σου!
25.01.2021
Σεφ, ένα επάγγελμα, μία τέχνη, ένας πραγματικός τρόπος ζωής. Η ανακάλυψη νέων συνταγών, η
Η Σχολή μαγειρικής La Chef Levi αναγνωρίζεται για την ποιότητά της απο τον παγκόσμιο οργανισμό των Chefs
09.07.2020
Το μακρινό 1989, όταν οι πρώτες κουζίνες, τα πρώτα μίξερ και πάγκοι υλοποιούσαν το
Έναρξη συνεργασίας της La Chef Levi με τον Chef Δημήτρη Τζιοβάρα
26.06.2020
Ο Chef Δημήτρης Τζιοβάρας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Σχολής, κο. Τζάκο Λεβή. Η
Τα νέα πρωτόκολλα υγιεινής για την εστίαση και τα ξενοδοχεία
05.06.2020
Η Στελίνα Χαλάτση είναι Τεχνολόγος Τροφίμων, Καθηγήτρια και Διευθύντρια της La Chef Levi στην