BLOG

Ο άνθρωπος πίσω από τον Σεφ
05.06.2020

O Τζάκο Λεβή - Managing Director της La Chef Levi μέσα από το νέο

Ο άνθρωπος πίσω από τον Σεφ2023-12-22T23:43:07+02:00
Έτσι θα διαχειριστεί ο ελληνικός τουρισμός την επιδημία του κορωνοϊού
13.04.2020

Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουν για την επιδημία του κορωνοϊού και τις διαστάσεις που έχει

Έτσι θα διαχειριστεί ο ελληνικός τουρισμός την επιδημία του κορωνοϊού2023-12-22T23:43:08+02:00
Κορωνοϊός και ασφάλεια τροφίμων – Tι πρέπει να γνωρίζουμε
06.04.2020

Η άφιξη του νέου κορωνοϊού στην Ελλάδα έχει δημιουργήσει νέες συνθήκες στη ζωή των

Κορωνοϊός και ασφάλεια τροφίμων – Tι πρέπει να γνωρίζουμε2023-12-22T23:43:08+02:00
Η νέα προσθήκη στα αστέρια Michelin
09.03.2020

Τα διάσημα αστέρια Michelin ανέκαθεν συγκέντρωναν μεγάλο ενδιαφέρον από όσους βρίσκονται στον κλάδο της

Η νέα προσθήκη στα αστέρια Michelin2023-12-22T23:43:09+02:00
Γευστικό ταξίδι σε διάσημα ψωμιά του κόσμου!
22.01.2020

Ψωμί ή άρτο; Όπως και να το πει κανείς, πίσω από κάθε μεγάλο αρχαίο

Γευστικό ταξίδι σε διάσημα ψωμιά του κόσμου!2023-12-22T23:43:09+02:00
Η μαγειρική μου «βαλίτσα» στην Ολλανδία
07.01.2020

Ο Γιώργος Χατζηγιάννης είναι απόφοιτος της La Chef Levi και με αφορμή τη «μαγειρική

Η μαγειρική μου «βαλίτσα» στην Ολλανδία2023-12-22T23:43:10+02:00
Σεφ γίνεσαι ή γεννιέσαι;
16.12.2019

Αν θέλεις να ξεχωρίσεις στην αγορά εργασίας, ανακάλυψε παρακάτω την πραγματική σημασία του να

Σεφ γίνεσαι ή γεννιέσαι;2023-12-22T23:43:11+02:00
Seminar: Βιολογικό gourmet menu
09.12.2019

Ο Ιπποκράτης έλεγε: «Η τροφή, να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου,

Seminar: Βιολογικό gourmet menu2023-12-22T23:43:11+02:00
Ταξιδεύοντας στη μόνη Ελληνική Σχολή Γαστρονομίας του εξωτερικού
03.12.2019

Η Ντάρια Περεβέρζεβα είναι απόφοιτος Μαγειρικής και Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής της La Chef Levi. Καθ ’όλη

Ταξιδεύοντας στη μόνη Ελληνική Σχολή Γαστρονομίας του εξωτερικού2023-12-22T23:43:12+02:00
Go to Top