Σεφ, ένα επάγγελμα, μία τέχνη, ένας πραγματικός τρόπος ζωής. Η ανακάλυψη νέων συνταγών, η
Επίλεξε την κατηγορία άρθρων που επιθυμείς να διαβάσεις!
10 Σεφ απαντούν σε σημαντικές ερωτήσεις για το μέλλον σου!
25.01.2021
Η Σχολή μαγειρικής La Chef Levi αναγνωρίζεται για την ποιότητά της απο τον παγκόσμιο οργανισμό των Chefs
09.07.2020
Το μακρινό 1989, όταν οι πρώτες κουζίνες, τα πρώτα μίξερ και πάγκοι υλοποιούσαν το
Έναρξη συνεργασίας της La Chef Levi με τον Chef Δημήτρη Τζιοβάρα
26.06.2020
Ο Chef Δημήτρης Τζιοβάρας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Σχολής, κο. Τζάκο Λεβή. Η
Τα νέα πρωτόκολλα υγιεινής για την εστίαση και τα ξενοδοχεία
05.06.2020
Η Στελίνα Χαλάτση είναι Τεχνολόγος Τροφίμων, Καθηγήτρια και Διευθύντρια της La Chef Levi στην
Ο άνθρωπος πίσω από τον Σεφ
05.06.2020
O Τζάκο Λεβή - Managing Director της La Chef Levi μέσα από το νέο
Έτσι θα διαχειριστεί ο ελληνικός τουρισμός την επιδημία του κορωνοϊού
13.04.2020
Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουν για την επιδημία του κορωνοϊού και τις διαστάσεις που έχει
Κορωνοϊός και ασφάλεια τροφίμων – Tι πρέπει να γνωρίζουμε
06.04.2020
Η άφιξη του νέου κορωνοϊού στην Ελλάδα έχει δημιουργήσει νέες συνθήκες στη ζωή των
Η νέα προσθήκη στα αστέρια Michelin
09.03.2020
Τα διάσημα αστέρια Michelin ανέκαθεν συγκέντρωναν μεγάλο ενδιαφέρον από όσους βρίσκονται στον κλάδο της
Γευστικό ταξίδι σε διάσημα ψωμιά του κόσμου!
22.01.2020
Ψωμί ή άρτο; Όπως και να το πει κανείς, πίσω από κάθε μεγάλο αρχαίο