Αυγά: πως να τα μαγειρέψεις, σε πόσο χρόνο και με κάθε τρόπο! (2025 update)
La Chef Levi2025-02-10T21:17:34+02:00Πως να τηγανίσω ένα αυγό; Πόσο να βράσω το αυγό για να βγει σφιχτό
Πως να τηγανίσω ένα αυγό; Πόσο να βράσω το αυγό για να βγει σφιχτό
Η Στελίνα Χαλάτση είναι Τεχνολόγος Τροφίμων και Διευθύντρια της La Chef Levi στην Ελλάδα.
Οι επαγγελματικές κουζίνες σε ολόκληρο τον κόσμο, αποτελούν από τους μεγαλύτερους καταναλωτές νερού. Και
Μάθε 9+1 ουσίες που χρησιμοποιούνται και ξεκίνα το γευστικό ταξίδι σε εντυπωσιακά μονοπάτια! Μήπως
Ο Ιορδάνης Αραμπουσάκης, Καθηγητής Κοστολόγησης στη La Chef Levi, Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Φοροτεχνικός, μας
Σεφ, ένα επάγγελμα, μία τέχνη, ένας πραγματικός τρόπος ζωής. Η ανακάλυψη νέων συνταγών, η
Η Στελίνα Χαλάτση είναι Τεχνολόγος Τροφίμων, Καθηγήτρια και Διευθύντρια της La Chef Levi στην
Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουν για την επιδημία του κορωνοϊού και τις διαστάσεις που έχει
Η άφιξη του νέου κορωνοϊού στην Ελλάδα έχει δημιουργήσει νέες συνθήκες στη ζωή των