BLOG

H δημιουργία δεν σταματά ποτέ Vol. 3: «Η μαγειρική δεν έχει ηλικία»
20.07.2021

Η στήλη «Η δημιουργία δεν σταματά ποτέ» φιλοξενεί ιστορίες ανθρώπων από τον κόσμο, όλων

H δημιουργία δεν σταματά ποτέ Vol. 3: «Η μαγειρική δεν έχει ηλικία»2024-01-23T19:40:50+02:00
Αβγά: οι σωστοί χρόνοι για κάθε είδος μαγειρέματος
15.07.2021

Πως να τηγανίσω ένα αβγό; Πόσο να βράσω το αβγό για να βγει σφιχτό

Αβγά: οι σωστοί χρόνοι για κάθε είδος μαγειρέματος2023-12-22T23:42:25+02:00
50 λεπτά 5 4
Φιλέτο σολομού με σπαράγγια και σάλτσα μύρτιλου
09.07.2021

Κλασική συνταγή που είναι βέβαιη επιτυχία σε κάθε τραπέζι. Ο συνδυασμός του σολομού με

Φιλέτο σολομού με σπαράγγια και σάλτσα μύρτιλου2023-12-22T23:42:26+02:00
45 λεπτά 4 2
Γεμιστά ρολάκια κοτόπουλου με μανιτάρια
02.07.2021

Εύκολη συνταγή για ρολάκια από κοτόπουλο με γέμιση από μανιτάρια και σάλτσα λεμονιού με

Γεμιστά ρολάκια κοτόπουλου με μανιτάρια2023-12-22T23:42:26+02:00
4 ώρες 1 4
Σορμπέ μπίρας με lime
25.06.2021

Η καλύτερη απάντηση στη ζέστη έρχεται με παγωτό και μπίρα! Τι γίνετα όμως όταν

Σορμπέ μπίρας με lime2023-12-22T23:42:27+02:00
1 ώρα και 20 λεπτά 5 1
Πολύχρωμο λαυράκι με κρούστα μυρωδικών, ντομάτα και μελιτζάνα
11.06.2021

Μια συνταγή που συνδυάζει εξαιρετικές τεχνικές, ελληνικές γεύσεις και αρώματα. Ο Chef της Σχολής,

Πολύχρωμο λαυράκι με κρούστα μυρωδικών, ντομάτα και μελιτζάνα2023-12-22T23:42:41+02:00
10 χρόνια αγωνίας και χαράς
08.06.2021

Η Στελίνα Χαλάτση είναι Τεχνολόγος Τροφίμων και Διευθύντρια της La Chef Levi στην Ελλάδα.

10 χρόνια αγωνίας και χαράς2023-12-22T23:42:41+02:00
4 ώρες 4 4
Mους τσουρεκιού με crumble και καραμέλα
04.06.2021

Το τσουρέκι είναι μια συνταγή που ξεχωρίζει σε κάθε κουζίνα και σε κάθε άκρη

Mους τσουρεκιού με crumble και καραμέλα2023-12-22T23:42:42+02:00
60 λεπτά 3 2
Ριζότο μανιταριών βήμα-βήμα
28.05.2021

Το γνωστό σε όλους ριζότο είναι ένα εμβληματικό πιάτο της πλούσιας ιταλικής κουζίνας. Είναι

Ριζότο μανιταριών βήμα-βήμα2023-12-22T23:42:42+02:00
Go to Top