BLOG

2 ώρες 4 2
Μπακαλιάρος κόρμα με ρύζι με γιαούρτι και πίκλα μάνγκο
26.11.2021

Mια εξωτική συνταγή με μπακαλιάρο στην οποία εφαρμόζονται πολλές και ενδιαφέρουσες τεχνικές. Υλικά για

Μπακαλιάρος κόρμα με ρύζι με γιαούρτι και πίκλα μάνγκο2023-12-22T23:42:17+02:00
35 λεπτά 3 3
Flan με αλεύρι κάστανου
19.11.2021

Μια εναλλακτική συνταγή της κλασικής φλαν με αλεύρι κάστανου και ρευστή κρέμα από κάστανο.

Flan με αλεύρι κάστανου2023-12-22T23:42:18+02:00
30 λεπτά 3 8
Ρολάκια λαχανικών
12.11.2021

Γευστική και χορταστική επιλογή για να αναδείξουμε το μαγείρεμα των λαχανικών τόσο σε πιάτο

Ρολάκια λαχανικών2023-12-22T23:42:18+02:00
15 λεπτά 3 4
Πανακότα με θυμαρίσιο μελί Αττική, γιαούρτι, και χαβιάρι μελιού
05.11.2021

Εύκολο και δημιουργικό γλυκό με ελαφριά οξύτητα και ισορροπημένη γλυκύτητα. Οι νότες από το

Πανακότα με θυμαρίσιο μελί Αττική, γιαούρτι, και χαβιάρι μελιού2023-12-22T23:42:18+02:00
Μέλι: γιατί είναι τόσο σημαντικό;
16.10.2021

To μέλι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της ανθρωπότητας. Έχει αφήσει τα ίχνη του

Μέλι: γιατί είναι τόσο σημαντικό;2025-03-23T19:54:43+02:00
Εσύ ξέρεις τι σημαίνει umami;
14.09.2021

Η προσθήκη της λέξης umami δεν αποτελεί απλά μια προσθήκη στην παγκόσμια γαστρονομική ορολογία

Εσύ ξέρεις τι σημαίνει umami;2023-12-22T23:42:20+02:00
Έναρξη συνεργασίας με τον Chef Λευτέρη Αθανασόπουλο
10.09.2021

Ο Λευτέρης Αθανασόπουλος επιστρέφει στην κουζίνα που ξεκίνησε! Η La Chef Levi με χαρά

Έναρξη συνεργασίας με τον Chef Λευτέρη Αθανασόπουλο2023-12-22T23:42:20+02:00
Έναρξη συνεργασίας με τον Γεράσιμο Θύμνιο
30.08.2021

Η La Chef Levi, με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κύριο Γεράσιμο

Έναρξη συνεργασίας με τον Γεράσιμο Θύμνιο2023-12-22T23:42:22+02:00
25 λεπτά 3 4
Χταπόδι με πουρέ φασολιού και σάλτσα τεριγιάκι
06.08.2021

Η σύγχρονη δημιουργική κουζίνα εντυπωσιάζει καθώς συνθέτει υλικά και τεχνικές από διαφορετικούς λαούς και

Χταπόδι με πουρέ φασολιού και σάλτσα τεριγιάκι2023-12-22T23:42:23+02:00
Go to Top