BLOG

10 ερωτήσεις στον Pastry Chef Μάρκο Κωνσταντινίδη
11.07.2022

Ένας νέος Ζαχαροπλάστης, με βαρύ όνομα και φρέσκες ιδέες! Ο Μάρκος Κωνσταντινίδης αποτελεί τέταρτη

10 ερωτήσεις στον Pastry Chef Μάρκο Κωνσταντινίδη2023-12-22T23:42:01+02:00
5 λόγοι γιατί οι σπουδές Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής δημιουργούν περισσότερες προοπτικές από ποτέ!
09.07.2022

Σε αυτό το άρθρο θα ανακαλύψεις 5 σημεία που κάνουν τη δουλειά σε μια

5 λόγοι γιατί οι σπουδές Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής δημιουργούν περισσότερες προοπτικές από ποτέ!2023-12-22T23:42:01+02:00
Επίσκεψη του γενικού γραμματέα του ευρωπαϊκού οργανισμού AEHT στη La Chef Levi
29.06.2022

Με χαρά υποδεχτήκαμε τον κύριο Ronny Thill, γενικό γραμματέα του European Association of Hotel

Επίσκεψη του γενικού γραμματέα του ευρωπαϊκού οργανισμού AEHT στη La Chef Levi2023-12-22T23:42:02+02:00
30 λεπτά 3 4
Πανακότα καλαμποκιού με προσούτο
22.06.2022

Μία υπέροχη εναλλακτική συνταγή της κλασικής πανακότας με ενδιαφέρουσες αντιθέσεις, υπέροχη δομή και εντυπωσιακή

Πανακότα καλαμποκιού με προσούτο2023-12-22T23:42:02+02:00
3 ώρες 3 1
Τάρτα αχλαδιού
10.06.2022

Υλικά για την ζύμη τάρτας 55 γρ. βούτυρο 30,5 γρ. ζάχαρη άχνη 7 γρ.

Τάρτα αχλαδιού2023-12-22T23:42:03+02:00
1 ώρα 2 4
Ισπανική Παέγια
15.04.2022

Παέγια ή παέλια; Όπως και να πεις την ισπανική αυτή συνταγή, το αποτέλεσμα είναι

Ισπανική Παέγια2023-12-22T23:42:09+02:00
3 ώρες 2 1 τεμάχιo / 6 άτομα
Pavlova με μανταρίνια
08.04.2022

Μια ανοιξιάτικη συνταγή με μανταρίνια που προσδίδουν ένα ιδιαίτερο άρωμα και μια γλυκιά και

Pavlova με μανταρίνια2023-12-22T23:42:10+02:00
Ένα επιτυχημένο τριήμερο Masterclass γεμάτο γλυκές δημιουργίες με τη Nina Métayer ολοκληρώθηκε!
29.03.2022

Η παρουσία μιας Pastry Chef του βεληνεκούς της Nina Métayer για πρώτη φορά στην

Ένα επιτυχημένο τριήμερο Masterclass γεμάτο γλυκές δημιουργίες με τη Nina Métayer ολοκληρώθηκε!2023-12-22T23:42:10+02:00
Χρυσό μετάλλιο στον Διαγωνισμό China International Culinary Arts
31.03.2022

O σπουδαστής της Σχολής, Γιάννης Φιλίππου, συμμετείχε στον υβριδικό διαγωνισμό Γαστρονομίας FHC China International Culinary

Χρυσό μετάλλιο στον Διαγωνισμό China International Culinary Arts2023-12-22T23:42:11+02:00
Go to Top