Σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, σπουδαστές και σπουδάστριες Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΙΕΚ-ΣΑEK La Chef Levi και ολοκλήρωσαν πλήρη εκπαίδευση πρώτων βοηθειών διάρκειας 12 ωρών. Αφιερώνοντας χρόνο και χρήματα, έδωσαν ένα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα ως εξαιρετικοί/ες επαγγελματίες αλλά κυρίως ως υπεύθυνοι/ες πολίτες.

Λίγα λόγια για την εκπαίδευση που παρακολούθησαν οι σπουδαστές και σπουδάστριες του ΙΕΚ Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής/Αρτοποιίας της La Chef Levi.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ”ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ” υλοποιείται από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με ειδικότητα “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ και CPR/AED”, τόσο σε οργανωμένους φορείς (συλλόγους, σωματεία, προσωπικό εταιρειών, εργοστασίων κ.λ.π.) όσο και σε μεμονωμένους πολίτες και περιλαμβάνει:

  • Βασικές Αρχές Πρώτων Βοηθειών
  • Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση
  • Αιμορραγίες Και Τραύματα
  • Επείγοντα Περιστατικά
  • Αξιολόγηση

Στην εκπαίδευση συμμετείχε ο Executive Chef της Σχολής, Αγάπιος Παμπουκίδης ο οποίος συνόδεψε τους σπουδαστές και σπουδάστριες.

Στόχος του ΙΕΚ-ΣΑEK La Chef Levi είναι οι νέες γενιές επαγγελματιών να αποτελούν το μέλλον της Γαστρονομίας αλλά και την ελπίδα για μία καλύτερη, πιο δίκαιη και βιώσιμη κοινωνία.

Μέσα από διάφορες δράσεις, συσσίτια, φιλανθρωπικά μαγειρέματα αλλά και τη δική της τράπεζα αίματος, η Σχολή από το 1989  αποτελεί φάρο ευαισθητοποίησης με πρωτοπόρους τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες της.

Πολλά συγχαρητήρια!

Διάβασε περισσότερα για τη συμμετοχή του ΙΕΚ-ΣΑΕΚ La Chef Levi, την Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, σε ένα από τα σημαντικότερα σεμινάρια βιωσιμότητας στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ιταλία.