Μετά την περσινή συμμετοχή της La Chef Levi, η πρόσκληση-αναγνώριση δεν άργησε να ξαναέρθει. Η Σχολή θα είναι η αποκλειστική εκπρόσωπος της χώρας στην δέκατη ολυμπιάδα νέων μαγείρων η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Ινδία.

@lacheflevi Εκπροσωπήσαμε την Ελλάδα σε παγκόσμιο διαγωνισμό στην Ινδία! ??✈️ Μία εξαιρετική διοργάνωση με όμορφες αναμνήσεις και πολλές μαγειρικές συγκινήσεις για τον Κερκυραίο Πέτρο Πουλή ο οποίος ανακάλυψε την  Ινδία εκπροσωπώντας αποκλειστικά την Ελλάδα στη γιορτή της Γαστρονομίας με περισσότερες από 50 χώρες να μαγειρεύουν κάτω από μία στέγη.  Here we go?⤵️ • Chef και Σχολές από όλο τον κόσμο αναγνωρίζουν την Ελληνική Γαστρονομία και τις άφθονες ποιοτικές πρώτες ύλες της.  • Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Σχολής, κύριος Λεβή, υπογράφει μνημόνιο συνεργασίας με 50 χώρες με σκοπό την ανάπτυξη της Γαστρονομίας διεθνώς, την ανταλλαγή γνώσεων και σπουδαστών, τη βιωσιμότητα και την ισότητα.  • Η ποιότητα της La Chef Levi οδηγεί την οργανωτική επιτροπή να της αναθέσει την εκ νέου αποκλειστική εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Ολυμπιάδα Νέων Μαγείρων του 2024.  #lacheflevi #wemakechefs #fyp #fypシ #fypage #fypage #foryou #fy #foryougreece #ellada #skg #greecetiktok #greektiktok #foryougreekpage #foryougreektiktok #mageiriki ♬ Piece Of Your Heart (Cg Remix) – Official Sound Studio

Η στολή με την Ελληνική σημαία θα φορεθεί ξανά από σπουδαστή ή σπουδάστρια του τμήματος Μαγειρικής Τέχνης της La Chef Levi στον παγκόσμιο διαγωνισμό μαγειρικής που έχει ως στόχο να αναδείξει νέους ανθρώπους, να φέρει κοντά γαστρονομικές κουλτούρες από 50 χώρες και να επενδύσει στην ανταλλαγή γνώσεων και ορθών πρακτικών.

Η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και η γόνιμη συμμετοχή της προηγούμενης χρονιάς οδήγησαν την διοργανώτρια αρχή να προσκαλέσει εκ νέου την La Chef Levi.

Στο σημείο αυτό είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η Σχολή δεν πληρώνει για την συμμετοχή της ,ούτε συμμετέχει ως χορηγός με καμία μορφή, ούτε λαμβάνει χρήματα από τους σπουδαστές/σπουδάστριες που επιθυμούν να συμμετέχουν.

Πως γίνεται η επιλογή του σπουδαστή/της σπουδάστριας;

 Η επιλογή γίνεται με αξιοκρατικά κριτήρια, μέσα από μία διαδικασία διαγωνισμού στην οποία συμμετέχουν ελεύθερα όσοι σπουδαστές και σπουδάστριες επιθυμούν. Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από επαγγελματίες του κλάδου οι οποίοι δεν εργάζονται στην Σχολή και ως εκ τούτου δεν γνωρίζουν τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες.

Πρόκειται για μία αμιγώς γαστρονομική εμπειρία που έχει ως στόχο να εξελίξει την Γαστρονομία και να παρέχει μία αξέχαστη εμπειρία σε όσους συμμετέχουν.

Για το λόγο αυτό, την αποστολή συνοδεύει ο ίδιος ο Διευθύνων Σύμβουλος της Σχολής, κύριος Τζάκο Λεβή, εκπροσωπώντας την τέταρτη γενιά οικογενειακής ενασχόλησης με τη γαστρονομία.

Στo IEK La Chef Levi, we breathe gastronomy.

Γιατί η διαφορά είναι στην εξειδίκευση.