Μία υπέροχη εναλλακτική συνταγή της κλασικής πανακότας με ενδιαφέρουσες αντιθέσεις, υπέροχη δομή και εντυπωσιακή
Επίλεξε την κατηγορία άρθρων που επιθυμείς να διαβάσεις!
30 λεπτά
3
4
Πανακότα καλαμποκιού με προσούτο
22.06.2022
3 ώρες
3
1
Τάρτα αχλαδιού
10.06.2022
Υλικά για την ζύμη τάρτας 55 γρ. βούτυρο 30,5 γρ. ζάχαρη άχνη 7 γρ.
1 ώρα
2
4
Ισπανική Παέγια
15.04.2022
Παέγια ή παέλια; Όπως και να πεις την ισπανική αυτή συνταγή, το αποτέλεσμα είναι
3 ώρες
2
1 τεμάχιo / 6 άτομα
Pavlova με μανταρίνια
08.04.2022
Μια ανοιξιάτικη συνταγή με μανταρίνια που προσδίδουν ένα ιδιαίτερο άρωμα και μια γλυκιά και
Ένα επιτυχημένο τριήμερο Masterclass γεμάτο γλυκές δημιουργίες με τη Nina Métayer ολοκληρώθηκε!
29.03.2022
Η παρουσία μιας Pastry Chef του βεληνεκούς της Nina Métayer για πρώτη φορά στην
Χρυσό μετάλλιο στον Διαγωνισμό China International Culinary Arts
31.03.2022
O σπουδαστής της Σχολής, Γιάννης Φιλίππου, συμμετείχε στον υβριδικό διαγωνισμό Γαστρονομίας FHC China International Culinary
Η La Chef Levi στον Πανευρωπαϊκό Οργανισμό European Association of Hotel and Tourism Schools
14.03.2022
Με χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη της Σχολής στον κορυφαίο οργανισμό European Association of Hotel
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Masterclass “Τα ψάρια στη σύγχρονη κουζίνα» με τον Executive Chef Στέφανο Σταμίδη
03.03.2022
Ένα ακόμη Masterclass, αυτή τη φορά με άρωμα θάλασσας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία με εισηγητή
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Masterclass Αρτοποιίας με τον MOF Mickaël Morieux
17.02.2022
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Masterclass Αρτοποιίας με έναν από τους κορυφαίους Αρτοποιούς διεθνώς, τον