Με μεγάλη χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση να συνδράμουμε στο έργο της ΙΚΕΑ, η οποία
Επίλεξε την κατηγορία άρθρων που επιθυμείς να διαβάσεις!
Σπουδαστές της La Chef Levi μαγειρεύουν με την ΙΚΕΑ για τον Φάρο του Κόσμου
06.12.2022
Workshop για την βιωσιμότητα του ρυζιού στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος EURICE
15.11.2022
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 11/11/2022 στις εγκαταστάσεις της La Chef Levi το δωρεάν



Γεμιστά choco chip cookies με παγωτό
22.07.2022
Υλικά για την ζύμη choco chip cookies γεμιστά 120 γρ. βούτυρο λιωμένο 110 γρ.
10 ερωτήσεις στον Pastry Chef Μάρκο Κωνσταντινίδη
11.07.2022
Ένας νέος Ζαχαροπλάστης, με βαρύ όνομα και φρέσκες ιδέες! Ο Μάρκος Κωνσταντινίδης αποτελεί τέταρτη
5 λόγοι γιατί οι σπουδές Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής δημιουργούν περισσότερες προοπτικές από ποτέ!
09.07.2022
Το ΙΕΚ La Chef Levi, είναι η πρώτη ιδιωτική Σχολή Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής στην
Επίσκεψη του γενικού γραμματέα του ευρωπαϊκού οργανισμού AEHT στη La Chef Levi
29.06.2022
Με χαρά υποδεχτήκαμε τον κύριο Ronny Thill, γενικό γραμματέα του European Association of Hotel



Πανακότα καλαμποκιού με προσούτο
22.06.2022
Μία υπέροχη εναλλακτική συνταγή της κλασικής πανακότας με ενδιαφέρουσες αντιθέσεις, υπέροχη δομή και εντυπωσιακή



Τάρτα αχλαδιού
10.06.2022
Υλικά για την ζύμη τάρτας 55 γρ. βούτυρο 30,5 γρ. ζάχαρη άχνη 7 γρ.



Ισπανική Παέγια
15.04.2022
Παέγια ή παέλια; Όπως και να πεις την ισπανική αυτή συνταγή, το αποτέλεσμα είναι