Το ΙΕΚ La Chef Levi, είναι η πρώτη ιδιωτική Σχολή Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής στην
Με χαρά υποδεχτήκαμε τον κύριο Ronny Thill, γενικό γραμματέα του European Association of Hotel



Μία υπέροχη εναλλακτική συνταγή της κλασικής πανακότας με ενδιαφέρουσες αντιθέσεις, υπέροχη δομή και εντυπωσιακή



Υλικά για την ζύμη τάρτας 55 γρ. βούτυρο 30,5 γρ. ζάχαρη άχνη 7 γρ.



Παέγια ή παέλια; Όπως και να πεις την ισπανική αυτή συνταγή, το αποτέλεσμα είναι



Μια ανοιξιάτικη συνταγή με μανταρίνια που προσδίδουν ένα ιδιαίτερο άρωμα και μια γλυκιά και
Η παρουσία μιας Pastry Chef του βεληνεκούς της Nina Métayer για πρώτη φορά στην
O σπουδαστής της Σχολής, Γιάννης Φιλίππου, συμμετείχε στον υβριδικό διαγωνισμό Γαστρονομίας FHC China International Culinary
Με χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη της Σχολής στον κορυφαίο οργανισμό European Association of Hotel