Η δραστηριοποίηση των Σχολών La Chef Levi σε Ελλάδα και εξωτερικό αποτελεί στρατηγική επιλογή για τον όμιλο και τους σπουδαστές του. Η επιλογή αυτή προσφέρει ανταλλαγή γνώσεων με καταξιωμένους Chef και επαγγελματίες του κλάδου αλλά και πολύτιμες θέσεις εργασίας στις καλύτερες κουζίνες του κόσμου. Η Γαστρονομία άλλωστε αποτελεί ένα παγκόσμιο κώδικα επικοινωνίας, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να φέρνει κοντά ανθρώπους και να δημιουργεί ευκαιρίες για όσους το επιθυμούν.

Marcel DERRIEN

Meilleur ouvrier de France (Ο ύψιστος και μοναδικός τίτλος που αποδίδεται σε έναν επαγγελματία Σεφ στη Γαλλία)

Όταν η κυρία Λεβή μού ζήτησε να προλογίσω το έργο της, αισθάνθηκα κολακευμένος και δέχτηκα αμέσως σαν απόδειξη της αμοιβαίας μας φιλίας. Εδώ και πάνω από σαράντα πέντε χρόνια που ασκώ το επάγγελμά μου, είχα την ευκαιρία να δω και να διαβάσω ένα μεγάλο αριθμό βιβλίων που γράφουν για τη ζαχαροπλαστική παγκοσμίως. Γνωρίζοντας τη σοβαρότητα και την ποιότητα της Κυρίας Λεβή, είμαι πεπεισμένος ότι το έργο αυτό καλύπτει ένα μεγάλο κενό στην ελληνική γαστρονομία και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνει αναμφισβήτητα ένα σημείο αναφοράς για την ελληνική ζαχαροπλαστική. Γνωρίζοντας τη δυσκολία της δημιουργίας ενός βιβλίου, βρίσκω αυτή την προσπάθεια πολύ γενναία και ο πρόλογος αυτός είναι η αντανάκλαση του θαυμασμού μου αντικρίζοντας ένα τέτοιο έργο.
Εύχομαι καλή δύναμη στη Βιργινία Λεβή και κυρίως επιτυχία στο έργο της.

Gabriel PAILLASSON

Président Fondateur de la Coupe du Monde de Pâtisserie ”Officier de la Légion d’Honneur”

Αγαπητοί αναγνώστες και αναγνώστριες,
το εξαιρετικό αυτό βιβλίο της Βιργινίας είναι στη σωστή κατεύθυνση μίας σωστής ζαχαροπλαστικής πραγματοποιούμενη από μία Σεφ πέρα από το συνηθισμένο. Θα ανακαλύψετε ξεφυλλίζοντας αυτό το βιβλίο αυθεντικές συνταγές και εξαιρετικές φωτογραφίες που φανερώνουν τη δουλειά της Βιργινίας. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτό το βιβλίο θα λάβει εξέχουσα θέση στη βιβλιοθήκη σας και θα πραγματοποιήσετε εξαιρετικά πράγματα στην επαγγελματική και καλλιτεχνική σας ζωή.

Yves THURIES

Meilleur ouvrier de France (Ο ύψιστος και μοναδικός τίτλος που αποδίδεται σε έναν επαγγελματία Σεφ στη Γαλλία)

Αγαπητοί φίλοι ζαχαροπλάστες,
έχοντας συναντήσει πολλές φορές την Βιργινία Λεβή, βρήκα σε αυτήν έναν επαγγελματία ερωτευμένο με το επάγγελμα και την τέχνη της. Την γνωρίζω από το πάθος της για τα έργα μου και όταν μου εξέφρασε την επιθυμία της να δημιουργήσει ένα βιβλίο ζαχαροπλαστικής, με μεγάλη ευχαρίστηση δέχτηκα να την ενθαρρύνω σε αυτή την ευγενική της πρωτοβουλία. Ένα βιβλίο ζαχαροπλαστικής καθίσταται εργαλείο απαραίτητο για το επάγγελμά μας, που ο καθένας μεταφέρει ανάλογα με την ευαισθησία του και τις ικανότητές του. Είμαι σίγουρος ότι η Βιργινία Λεβή, η γυναίκα Σεφ, που κατέχει καλά την ελληνική ζαχαροπλαστική αλλά και τη γαλλική ζαχαροπλαστική και τη διεθνή, θα συμβάλλει με το έργο της στην ανάπτυξη και τη βελτίωση της ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα, γιατί όχι και στην Ευρώπη.
Της εύχομαι μεγάλη επιτυχία και ελπίζω ότι αυτό το βιβλίο θα δώσει χαρά σε όλους αυτούς που αγαπούν το επάγγελμά τους.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ