ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ


 
 

Σεμινάρια πραγματοποιούνται για επαγγελματίες που επιθυμούν να εξειδικευτούν σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα. Έπειτα από επικοινωνία με τους υπεύθυνους της σχολής καταρτίζονται σεμιναριακά μαθήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του εκάστοτε επαγγελματία.

Η σχολή παρέχει τη δυνατότητα εκπαίδευσης προσωπικού ξενοδοχειακών μονάδων, ζαχαροπλαστείων, εστιατορίων και αρτοποιείων προσαρμοσμένης στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Το ίδιο ισχύει και για Chef's Clubs που εκπαιδεύονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τη Σχολή σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Η σχολή διαθέτει προσωπικό που στήνει επιχειρήσεις από την αρχή, ενώ στις υπηρεσίες της συμπεριλαμβάνεται και η συμβουλευτική υποστήριξη επιχειρήσεων για στρατηγικές κινήσεις και διαχείριση κρίσεων και άλλων ζητημάτων. Για τους φίλους ερασιτέχνες που ακολουθούν τα νέα και τις δραστηριότητες της σχολής δημιουργούνται κατά καιρούς σεμινάρια προσαρμοσμένα σε ερασιτεχνικό επίπεδο για νοικοκυρές και χομπίστες. Οι θεματικές των σεμιναρίων δεν είναι ποτέ οι ίδιες!

Σε κάθε περίπτωση, τα σεμινάρια δεν υποκαθιστούν το διετές, πλήρως εξειδικευμένο, πρόγραμμα της σχολής.
Δείτε online το τελευταίο πρόγραμμα κάνοντας κλικ στο εικονίδιο.

Δειτε Online το Προγραμμα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

“Το κέντρο της Γαστρονομίας στο κέντρο της πόλης»

πρόσβαση με λεωφορείο
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΤΣΙΜΙΣΚΗ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΕΓΝΑΤΙΑ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)